Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Nesodden

Hvordan kan en svensk forretningskonsulent hjelpe bedrifter i Nesodden, Norge?

Nesodden, en idyllisk by ved Oslofjorden, er et blomstrende sted for næringsliv med et bredt spekter av virksomheter. Som svensk forretningskonsulent med lang erfaring i å bistå norske bedrifter, ser jeg enormt potensial for å hjelpe Nesodden-bedrifter med å lykkes.

Et bredt spekter av svenske forretningstjenester

Min spesialitet er å koble norske bedrifter med de beste svenske forretningstjenestene. Dette omfatter:

  • Markedsføring og salg: Øk salget og nå nye kunder i Sverige ved hjelp av skreddersydde markedsføringsstrategier og salgsstøtte.
  • Forretningsutvikling: Få hjelp med å utvikle og implementere effektive forretningsplaner som tar sikte på vekst og suksess.
  • Juridiske tjenester: Naviger deg gjennom det svenske juridiske landskapet med bistand fra erfarne advokater og jurister.
  • Regnskap og skatt: Overhold svenske lover og regler for regnskap og skatt med ekspertise fra kvalifiserte økonomer.
  • Virksomhetsledelse: Forbedre dine lederferdigheter og teamledelse med veiledning og coaching fra erfarne forretningsledere.

Fordelene ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent

Det er flere fordeler ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent for din bedrift i Nesodden:

  • Lokalkunnskap: Jeg har inngående kunnskap om det svenske markedet, kulturen og forretningsklimaet, noe som gir deg en fordel over konkurrentene.
  • Språkkompetanse: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for å lykkes i virksomheter på tvers av landegrenser. Jeg sikrer at all kommunikasjon er klar, presis og effektiv.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å utnytte mine tjenester slipper du kostnadene forbundet med å etablere et eget datterselskap i Sverige.
  • Effektivitet: Jeg sparer deg for tid og krefter ved å håndtere all kommunikasjon og logistikk knyttet til dine svenske forretningsforbindelser.

Din kobling til Sverige

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, uansett hva dine profesjonelle behov i Sverige eller Nesodden måtte være. Enten du ønsker å utvide til det svenske markedet, finne pålitelige svenske forretningspartnere eller navigere i det svenske regelverket, er jeg her for å hjelpe deg.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som hjelper din bedrift i Nesodden med å nå sine mål. Avstanden er ikke noe problem. Bare fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for å komme i gang.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!