Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Nesoddtangen

Kan jeg hjelpe din bedrift i Nesoddtangen, Norge?

Som erfaren bedriftskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske virksomheter siden 1999, ser jeg stort potensial for samarbeid med bedrifter i Nesoddtangen. Min base i Sverige gjør det mulig for meg å tilby en rekke svenske tjenester som kan være verdifulle for din bedrift.

Fordelene ved å samarbeide med en svensk konsulent

Å samarbeide med en svensk konsulent kan gi din bedrift i Nesoddtangen flere fordeler:

  • Lokalkunnskap: Jeg har god innsikt i det svenske markedet, lover og regler, samt forretningskultur. Dette kan hjelpe deg med å navigere i utfordringer og utnytte muligheter på det svenske markedet.
  • Språkkompetanse: Feilfri oversettelse mellom norsk og svensk er avgjørende for effektiv kommunikasjon og for å unngå misforståelser. Jeg tilbyr perfekte oversettelser for å sikre at budskapet ditt blir formidlet tydelig og presist.
  • Effektivitet og kostnadsbesparelser: Ved å samarbeide med meg, kan du spare tid og penger ved å unngå behovet for å ansette egne ansatte i Sverige eller å leie inn dyre konsulenttjenester.

Mine tjenester for din bedrift

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift med å vokse og lykkes:

  • Forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere strategier for å nå dine forretningsmål på det svenske markedet.
  • Markedsplanlegging og -gjennomføring: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere målgruppen din og utvikle effektive markedsføringsstrategier.
  • Salgsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere salgsstrategier for å øke salget til svenske kunder.
  • Nettverksbygging: Jeg kan hjelpe deg med å bygge relasjoner med svenske bedrifter og organisasjoner.

Hvorfor velge meg?

Jeg er den beste samarbeidspartneren for din bedrift i Nesoddtangen fordi:

  • Lang erfaring og ekspertise: Jeg har over 25 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Bredt spekter av tjenester: Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som dekker alle dine behov på det svenske markedet.
  • Dedikasjon og personlig service: Jeg er dedikert til å hjelpe din bedrift lykkes, og jeg gir deg personlig service og oppfølging.

Ta kontakt i dag!

Uansett hvilke profesjonelle behov du har i Sverige, er jeg din kontaktperson. Avstanden er ikke noe problem. Ta kontakt i dag for å starte et samarbeid og la meg hjelpe deg med å ta din bedrift til neste nivå i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!