Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Nord-Aurdal

Hvordan din virksomhet i Nord-Aurdal kan dra nytte av mine svenske forretningstjenester

Nord-Aurdal, en sjarmerende bygd i Valdres med en rik historie og et blomstrende næringsliv, er full av muligheter for bedrifter som ønsker å vokse og utvide seg. Men å navigere i det svenske markedet kan være utfordrende, spesielt når det gjelder språklige og kulturelle barrierer.

Her er hvor jeg kommer inn. Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske selskaper, er jeg din bro til suksess i Sverige.

Tjenester jeg tilbyr

  • Perfekte oversettelser: Uansett om du trenger hjelp med markedsføringsmateriell, juridiske dokumenter eller korrespondanse, kan jeg sikre at budskapet ditt blir formidlet tydelig og nøyaktig på svensk.
  • Forretningsrådgivning: Jeg har dyptgående kunnskap om det svenske næringslivet, og kan gi deg verdifull innsikt og veiledning for å hjelpe deg med å navigere i lover, regler og forretningspraksis.
  • Markedsoperasjonelle tjenester: Å få fotfeste i et nytt marked krever en solid strategi. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere effektive markedsføringsplaner som når ditt svenske publikum.
  • Salgsstøtte: Enten du leter etter nye kunder eller ønsker å bygge relasjoner med eksisterende kunder, kan jeg bistå deg med å utvikle salgsstrategier og presentasjoner som resulterer i økt salg.
  • Etablering og drift av datterselskaper: Å etablere seg i Sverige kan være en kompleks prosess. Jeg kan veilede deg gjennom prosessen og sikre at du overholder alle juridiske krav.

Hvorfor velge meg?

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en solid forståelse av behovene til norske selskaper som opererer i Sverige.
  • Lokalkjennskap: Min beliggenhet i Sverige gir meg tilgang til et bredt nettverk av forretningskontakter og ressurser.
  • Språklig ekspertise: Som flerspråklig profesjonell sikrer jeg at kommunikasjon og forståelse aldri blir en barriere.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å outsource dine svenske forretningstjenester til meg, kan du spare penger på interne ressurser og unngå kostbare feil.

Ta kontakt i dag

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, klar til å hjelpe deg med å oppnå dine mål i Sverige. Uansett dine profesjonelle behov, er jeg her for å hjelpe deg.

Avstanden er ingen hindring, så ikke nøl med å ta kontakt for å starte et samarbeid.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!