Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Nordre Follo

Din profesjonelle svenske forretningskonsulent i Norge

Er du en bedriftseier i Nordre Follo som leter etter nye muligheter for vekst og utvikling? Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige, eller trenger du bistand med å navigere det svenske markedet? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter, kan jeg tilby deg tjenestene du trenger for å lykkes.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Nordre Follo?

Jeg forstår de unike behovene til norske bedrifter som opererer i Sverige. Med base i Sverige kan jeg tilby en rekke tjenester som kan hjelpe deg med å oppnå dine mål, blant annet:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: Få hjelp med å forstå det svenske markedet, identifisere dine målgrupper og utvikle effektive markedsføringsstrategier.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Dra nytte av min erfaring og kunnskap for å utvikle og implementere vellykkede forretningsplaner.
  • Salgsstøtte: Få hjelp med å finne potensielle kunder, etablere kontakter og lukke avtaler i Sverige.
  • Språktjenester: Få dokumenter og markedsføringsmateriell oversatt til perfekt svensk av en erfaren oversetter. Dette sikrer at budskapet ditt blir formidlet tydelig og effektivt til ditt svenske publikum.
  • Etablering og registrering av selskaper: Naviger de juridiske og administrative prosessene for å etablere og registrere et selskap i Sverige.

Hvorfor velge meg?

Jeg er din beste partner for å lykkes i det svenske markedet. Her er hvorfor:

  • Erfaring og ekspertise: Jeg har en lang historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Med base i Sverige har jeg dyp kunnskap om det svenske markedet, kulturen og regelverket.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være til stor hjelp for din bedrift.
  • Språkkompetanse: Jeg snakker flytende norsk og svensk, noe som sikrer effektiv kommunikasjon og forståelse.

Ta kontakt i dag!

Jeg er din kobling til Sverige, uansett hvilke profesjonelle behov du har i Sverige eller i din by. Avstanden er ikke noe problem. Ta kontakt i dag for å starte et samarbeid og la meg hjelpe deg med å ta virksomheten din til neste nivå.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!