Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Noresund

Din svenske samarbeidspartner i Noresund

Noresund, en idyllisk bygd med en rik historie og et blomstrende næringsliv, ligger vakkert plassert ved bredden av Krøderen. Bygda er kjent for sin sjarmerende atmosfære, fantastiske natur og et aktivt lokalsamfunn.

Er du en bedriftseier i Noresund som ønsker å utvide horisonten og dra nytte av mulighetene det svenske markedet tilbyr? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg være din perfekte samarbeidspartner.

Tjenester skreddersydd for din bedrift i Noresund

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Noresund å vokse og lykkes. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere effektive markedsføringsstrategier for det svenske markedet, samt bistå deg med forretningsutvikling og ekspansjon.
  • Språktjenester: Jeg tilbyr perfekte oversettelser til svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med svenske kunder, partnere og leverandører.
  • Forretningsrådgivning: Jeg har omfattende erfaring og kunnskap om det svenske næringslivet, og kan gi deg verdifull rådgivning om alt fra skatteregler til forretningsskikk.
  • Nettverksbygging: Jeg kan hjelpe deg med å bygge relasjoner med svenske bedrifter og organisasjoner, noe som kan åpne opp for nye forretningsmuligheter.

Hvorfor velge meg som din svenske samarbeidspartner?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Noresund:

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg har god kunnskap om det svenske markedet og forretningskultur.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være til stor fordel for din bedrift.
  • Språkkompetanse: Jeg snakker flytende svensk, noe som sikrer effektiv kommunikasjon.
  • Avstand er ingen hindring: Selv om jeg er basert i Sverige, kan jeg enkelt samarbeide med deg digitalt og ved å besøke deg i Noresund.

Ta kontakt i dag og la oss starte samarbeidet!

Jeg er din bro til suksess i det svenske markedet. Er du klar til å ta neste steg? Ta kontakt i dag for å avtale et møte og diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift å nå sine mål.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!