Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Notodden

Er du en bedrift i Notodden som søker svenske tjenester?

Notodden, en blomstrende by i Telemark fylke, er kjent for sin rike historie, vakre natur og blomstrende næringsliv. Byen har et bredt spekter av virksomheter, fra små gründerbedrifter til etablerte industrier. Men for mange Notodden-bedrifter kan det være utfordrende å få tilgang til de spesialiserte tjenestene de trenger for å lykkes i dagens globale marked.

Her er der jeg kommer inn. Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter, er jeg din perfekte bro til svenske markeder og tjenester.

Hvordan kan jeg hjelpe din Notodden-bedrift?

Jeg tilbyr et omfattende utvalg av svenske forretningstjenester som kan hjelpe din Notodden-bedrift med å vokse og blomstre. Her er noen få eksempler:

  • Markedsføring og salg: Ønsker du å nå et svensk publikum? Jeg kan hjelpe deg med å utvikle effektive markedsføringsstrategier, salgsmateriell og kampanjer som er skreddersydd for det svenske markedet.
  • Forretningsutvikling: Trenger du hjelp med å utvide virksomheten din til Sverige? Jeg kan bistå deg med markedsundersøkelser, konkurrentanalyse, og utvikling av forretningsplaner.
  • Juridiske og administrative tjenester: Navigering i det svenske lovverket kan være komplisert. Jeg kan koble deg med pålitelige advokater og andre fagfolk som kan hjelpe deg med juridiske og administrative spørsmål.
  • Nettverksbygging: Å bygge relasjoner med svenske virksomheter er avgjørende for suksess i det svenske markedet. Jeg kan hjelpe deg med å knytte kontakter med potensielle kunder, partnere og investorer.

Perfekte svenske oversettelser er nøkkelen til suksess

Effektiv kommunikasjon er avgjørende for å lykkes i virksomheten. Jeg kan levere profesjonelle og kulturelt nyanserte oversettelser av all din forretningskommunikasjon til og fra svensk. Dette sikrer at budskapet ditt blir formidlet tydelig og nøyaktig, og unngår kulturelle misforståelser.

Hvorfor velge meg?

Det er mange grunner til å velge meg som din svenske forretningskonsulent:

  • Erfaring og ekspertise: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg har god forståelse for både det norske og svenske markedet.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være uvurderlig for din bedrift.
  • Språkkompetanse: Jeg er flytende i både norsk og svensk, noe som sikrer effektiv kommunikasjon.

La oss samarbeide!

Hvis du er en Notodden-bedrift som søker å utvide virksomheten din til Sverige, eller trenger hjelp med å få tilgang til svenske tjenester, så ikke nøl med å kontakte meg. Avstanden er ingen hindring, og jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!