Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Odda

Ønsker du hjelp til å utvide virksomheten din til Sverige?

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby mine tjenester til bedrifter i Odda. Min beliggenhet i Sverige gjør det enkelt for meg å bistå deg med en rekke svenske forretningstjenester, noe som kan gi din bedrift en klar økonomisk fordel.

Tjenester jeg tilbyr

  • Feilfri oversettelser: Jeg kan oversette all din forretningskommunikasjon til og fra svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med kunder, partnere og leverandører i Sverige.
  • Markedskommunikasjon: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere effektive markedsføringsstrategier for det svenske markedet, slik at du når ut til et bredere publikum og øker salget.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan bistå deg med å identifisere nye forretningsmuligheter i Sverige, etablere forbindelser med svenske selskaper og utarbeide planer for å komme inn på det svenske markedet.
  • Forretningskultur: Jeg kan gi deg innsikt i svensk forretningskultur, slik at du kan bygge sterke relasjoner med svenske forretningspartnere og unngå kulturelle misforståelser.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet.
  • Bred kompetanse: Jeg har kunnskap og erfaring innenfor en rekke bransjer, slik at jeg kan hjelpe deg uansett hvilken bransje du er i.
  • Lokal ekspertise: Min beliggenhet i Sverige gjør det enkelt for meg å holde meg oppdatert på de siste forretningsnyhetene og -utviklingen i Sverige.
  • Personlig service: Jeg er forpliktet til å gi deg personlig service og skreddersydde løsninger som møter dine spesifikke behov.

Distanse er ingen hindring

Jeg er din kontaktperson i Sverige, uansett hva dine profesjonelle behov er i Sverige eller i Odda. Ta kontakt i dag for å få vite mer om hvordan jeg kan hjelpe deg med å nå dine forretningsmål.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!