Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Øksnes

Ønsker du hjelp til å utvide virksomheten din til Sverige?

Jeg er en erfaren svensk næringslivskonsulent med en solid historikk på å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Ønsker du å få fotfeste i det svenske markedet, men er usikker på hvordan du skal gå frem? Min spesialitet er å koble norske bedrifter med de riktige ressursene og tjenestene i Sverige for å lykkes med deres ekspansjonsplaner.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Øksnes?

Uavhengig av bransje eller størrelse på din bedrift i Øksnes, kan jeg hjelpe deg med en rekke tjenester som vil være avgjørende for å lykkes i det svenske markedet. Her er noen få eksempler:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: Å forstå det svenske markedet og dets kunder er avgjørende for suksess. Jeg kan hjelpe deg med markedsundersøkelser, skreddersydde markedsføringsplaner og finne de riktige kanalene for å nå dine svenske kunder.
  • Forretningsutvikling og strategi: Jeg kan bistå deg med å utvikle og implementere effektive forretningsstrategier for det svenske markedet. Dette inkluderer å hjelpe deg med å identifisere nye forretningsmuligheter, utvikle produkter og tjenester som passer for det svenske markedet, og sette realistiske mål.
  • Salgs- og forretningsforbindelser: Å bygge relasjoner med svenske selskaper er avgjørende for å lykkes på det svenske markedet. Jeg kan hjelpe deg med å knytte kontakter med potensielle kunder, forhandlere og partnere i Sverige.
  • Juridiske og administrative tjenester: Å navigere det svenske lovverket og byråkratiet kan være utfordrende. Jeg kan hjelpe deg med å finne de riktige juridiske og administrative ressursene for å sikre at virksomheten din overholder alle svenske lover og regler.
  • Svensk oversettelse: Profesjonell oversettelse er avgjørende for effektiv kommunikasjon på tvers av landegrenser. Jeg kan hjelpe deg med å finne erfarne oversettere som kan oversette all din markedsføringsmateriale, juridiske dokumenter og forretningskorrespondanse til flytende svensk.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Øksnes:

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Jeg har en lang historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes i det svenske markedet.
  • Bredt nettverk i Sverige: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som gjør det mulig for meg å koble deg med de riktige menneskene og ressursene.
  • Dyptgående kunnskap om det svenske markedet: Jeg forstår det svenske markedet, kulturen og forretningsmiljøet grundig.
  • Dedikert til din suksess: Jeg er dedikert til å hjelpe din bedrift lykkes i Sverige, og jeg vil jobbe tett med deg for å nå dine mål.

Ta kontakt i dag!

Er du klar til å ta din bedrift til neste nivå i det svenske markedet? Ta kontakt med meg i dag for å få en gratis konsultasjon og lære mer om hvordan jeg kan hjelpe deg. Avstanden mellom Øksnes og Sverige er ingen hindring for suksess!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!