Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Olderdalen

Din svenske forretningsforbindelse i Olderdalen, Norge

Olderdalen er en idyllisk bygd i Nord-Norge, rik på naturressurser og med et sterkt næringsliv. Som svensk forretningskonsulent med lang erfaring i å hjelpe norske bedrifter, ser jeg enormt potensial for samarbeid og vekst i Olderdalen.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Olderdalen?

Min rolle er å være din bro til Sverige, og tilby et bredt spekter av profesjonelle tjenester som kan hjelpe din bedrift å lykkes. Her er noen eksempler:

  • Markedskommunikasjon: Å nå ut til et svensk publikum krever forståelse for det svenske markedet og dets kulturelle nyanser. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle effektive markedsføringsstrategier og materiell som resonerer med svenske kunder.
  • Forretningsutvikling: Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige? Jeg kan bistå deg med å navigere det svenske forretningsklimaet, etablere kontakter og finne nye forretningsmuligheter.
  • Salgsstøtte: Trenger du hjelp med å komme i kontakt med potensielle kunder i Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å identifisere og kontakte aktuelle selskaper, samt bistå deg i forhandlingsprosessen.
  • Juridiske tjenester: Å forstå det svenske lovverket er avgjørende for å drive forretninger i landet. Jeg kan koble deg med dyktige svenske advokater som kan gi deg juridisk rådgivning og bistå deg med kontraktsforhandlinger.
  • Andre forretningstjenester: I tillegg til ovennevnte, kan jeg også hjelpe deg med en rekke andre forretningstjenester, for eksempel å finne kvalifiserte leverandører i Sverige, delta på messer og konferanser, og mye mer.

Hvorfor velge meg?

Jeg har en dyp forståelse for både det norske og svenske markedet, og lang erfaring med å bygge bro mellom de to landene. Jeg er dedikert til å hjelpe din bedrift med å lykkes, og jeg vil alltid gå den ekstra milen for å møte dine behov.

  • Lokalkjennskap: Jeg kjenner det svenske markedet inngående, og kan gi deg verdifull innsikt og rådgivning.
  • Erfaring: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Nettverk: Jeg har et stort nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være avgjørende for din suksess.
  • Effektivitet: Jeg jobber effektivt og målrettet for å få ting gjort.

Ta kontakt i dag!

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, og jeg er klar til å hjelpe deg med å ta din bedrift til neste nivå. Ta kontakt i dag for å avtale et uforpliktende møte, og la oss diskutere hvordan jeg kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Avstanden er ingen hindring for et vellykket samarbeid. Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!