Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Ølensjøen

Ølensjøen: Øk din virksomhets suksess med svensk ekspertise

Ølensjøen, en idyllisk bygd ved Boknafjorden, er kjent for sitt naturskjønne landskap og sin rike historie. Bygden huser et mangfold av bedrifter, og mange av disse ønsker å utvide virksomheten og nå nye markeder. Her kan jeg, som erfaren svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, tilby mine tjenester.

Din bro til Sverige

Jeg er din svenske kontaktperson, uansett hvilke profesjonelle behov du har i Sverige eller i Ølensjøen. Med base i Sverige kan jeg bistå med en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift til å vokse og blomstre.

Tjenester for økt suksess

  • Språktjenester: Perfekt oversettelse til svensk er bare en av mine spesialiteter. Jeg tilbyr også omfattende språktjenester som sikrer at kommunikasjonen mellom din bedrift og dine svenske samarbeidspartnere er flytende og feilfri.
  • Forretningsrådgivning: Med min dype forståelse for både det norske og svenske markedet, kan jeg gi skreddersydde råd som hjelper deg med å navigere i det svenske forretningslandskapet.
  • Markedskompetanse: Jeg kan bistå deg med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå dine mål.
  • Etablering og drift: Skal du etablere en virksomhet i Sverige? Jeg kan veilede deg gjennom prosessen og sikre at du overholder alle lover og regler.
  • Nettverksbygging: Jeg kan koble deg med svenske forretningsforbindelser som kan hjelpe deg med å utvide virksomheten din og nå nye høyder.

Fordelene ved å samarbeide med meg

  • Lang erfaring: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe deg med å lykkes i Sverige.
  • Lokalkjennskap: Min base i Sverige gir meg en unik forståelse for det svenske markedet og dets nyanser.
  • Personlig tilnærming: Jeg samarbeider tett med mine klienter for å forstå deres individuelle behov og skreddersyr mine tjenester deretter.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å utnytte mine tjenester kan du spare tid og penger ved å unngå kostbare feil og forsinkelser.

Ta kontakt i dag

Jeg er overbevist om at jeg kan hjelpe din bedrift med å oppnå suksess i Sverige. Ta kontakt i dag for å avtale en gratis konsultasjon, og la oss sammen utforske mulighetene.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!