Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Oppdal

Hvordan kan en svensk forretningskonsulent hjelpe din bedrift i Oppdal?

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby mine tjenester til virksomheter i Oppdal. Min base i Sverige gjør det mulig for meg å hjelpe deg med dine behov for ulike svenske tjenester, noe som kan gi din bedrift en rekke økonomiske fordeler.

Dine behov – mine tjenester

Jeg tilbyr et bredt spekter av profesjonelle tjenester som kan hjelpe din bedrift til å vokse og lykkes. Her er noen få eksempler:

  • Markedsføring og kommunikasjon: Øk synligheten til bedriften din og nå nye kunder på det svenske markedet.
  • Forretningsutvikling: Få hjelp med å utarbeide og implementere strategier for vekst og utvikling.
  • Salg og forretningsforbindelser: Etabler kontakt med potensielle kunder og partnere i Sverige.
  • Juridiske og administrative tjenester: Naviger komplekse juridiske og administrative prosesser i Sverige.
  • Skatt og regnskap: Få bistand med å sikre at du overholder svenske skatte- og regnskapsregler.

Perfekte svenske oversettelser

Effektiv kommunikasjon er avgjørende for suksess i virksomheten. Jeg kan levere profesjonelle oversettelser av all din forretningskorrespondanse til og fra svensk, slik at du kan sikre at budskapet ditt blir forstått tydelig og presist.

Din svenske forbindelse

Uansett hvilke profesjonelle behov du har i Sverige, er jeg din kontaktperson. Med min erfaring og kunnskap om det svenske markedet, kan jeg hjelpe deg med å navigere komplekse prosesser, bygge verdifulle relasjoner og oppnå dine forretningsmål.

Avstand er ingen hindring

Selv om jeg befinner meg i Sverige, kan jeg enkelt samarbeide med deg digitalt og reise til Oppdal ved behov.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!