Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Oppeid

Din svenske forretningspartner i Oppeid

Er du en bedriftseier i Oppeid som ønsker å utvide horisonten og dra nytte av mulighetene det svenske markedet tilbyr? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske selskaper siden 1999, kan jeg være din perfekte bro til suksess i Sverige.

Forståelse for Oppeid

Oppeid er en vakker og blomstrende region i Norge, kjent for sin fantastiske natur, rike kulturarv og vennlige mennesker. Bygder som Lillehammer, Røros og Oppdal er populære turistmål, og regionen har et blomstrende næringsliv med fokus på turisme, jordbruk og industri.

Dine svenske behov dekkes

Uavhengig av bransje eller størrelse, kan jeg hjelpe din Oppeid-bedrift med å navigere i det svenske markedet. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Språktjenester: Feilfri oversettelse av dine dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsted til svensk er avgjørende for å kommunisere effektivt med svenske kunder og partnere. Jeg sørger for at budskapet ditt blir formidlet på en kulturelt relevant og nyansert måte.
  • Forretningsrådgivning: Jeg har dyptgående kunnskap om det svenske næringslivet, regelverk og forretningskultur. Jeg kan hjelpe deg med å forstå markedstrender, etablere kontakt med potensielle kunder og partnere, og navigere i det juridiske og byråkratiske landskapet.
  • Markedsplanlegging og -gjennomføring: Å lykkes i det svenske markedet krever en skreddersydd strategi. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsplan, identifisere de riktige kanalene for å nå målgruppen din, og gjennomføre vellykkede markedsføringskampanjer.
  • Salgsstøtte: Etablering av salgsteam i Sverige, opplæring av ansatte og utvikling av effektive salgsstrategier er alle viktige aspekter ved å lykkes i det svenske markedet. Jeg kan hjelpe deg med hvert trinn av veien.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din Oppeid-bedrift som ønsker å utvide til Sverige:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske selskaper med å lykkes i Sverige, har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å guide deg gjennom prosessen.
  • Lokalkunnskap: Jeg bor og jobber i Sverige, noe som gir meg en dyp forståelse av markedet, kulturen og forretningslandskapet.
  • Personlig service: Jeg gir deg personlig oppmerksomhet og skreddersydde løsninger som møter dine spesifikke behov.
  • Effektiv kommunikasjon: Jeg holder deg informert og oppdatert under hele prosessen, og sørger for at kommunikasjonen mellom deg og dine svenske partnere er flytende.

Ta kontakt i dag

Avstanden mellom Oppeid og Sverige er ingen hindring for suksess. Jeg er din svenske forretningspartner, klar til å hjelpe deg med å nå dine mål. Ta kontakt i dag for å starte en samtale om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift med å vokse i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!