Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Orkanger

Profesjonell svensk forretningskonsulent hjelper bedrifter i Orkanger

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe bedrifter i Norge siden 1999. Jeg har base i Sverige, og tilbyr mine tjenester til bedrifter i Orkanger som ønsker å dra nytte av svensk kompetanse og tjenester.

Orkanger: Et blomstrende næringsliv

Orkanger er en by i vekst, med et aktivt næringsliv innenfor en rekke sektorer. Byen har en strategisk beliggenhet, og er et viktig knutepunkt for transport og logistikk. Med sin nærhet til Trondheim, er Orkanger også en attraktiv lokasjon for bedrifter som ønsker å etablere seg i regionen.

Tjenester for økt verdiskapning

Jeg tilbyr et bredt spekter av profesjonelle tjenester som kan hjelpe bedrifter i Orkanger med å øke verdiskapningen og konkurransekraften. Mine tjenester omfatter:

  • Forretningsutvikling: Jeg hjelper bedrifter med å identifisere nye markedsmuligheter, utvikle effektive forretningsstrategier og sette dem ut i livet.
  • Markedsplanlegging og markedsføring: Jeg bistår bedrifter med å utarbeide effektive markedsføringsplaner og kampanjer, tilpasset det svenske markedet.
  • Salgsutvikling: Jeg hjelper bedrifter med å profesjonalisere salgsarbeidet, øke salget og etablere gode relasjoner med svenske kunder.
  • Nettverksbygging: Jeg bistår bedrifter med å bygge nettverk og komme i kontakt med potensielle samarbeidspartnere og kunder i Sverige.
  • Språktjenester: Jeg tilbyr perfekte oversettelser mellom norsk og svensk, slik at bedrifter kan kommunisere effektivt med sine svenske samarbeidspartnere og kunder.

Din svenske samarbeidspartner

Som din svenske samarbeidspartner, kan jeg hjelpe deg med å navigere det svenske markedet, forstå svensk forretningskultur og etablere solide relasjoner med svenske aktører. Jeg er din lokale kontaktpunkt i Sverige, og kan hjelpe deg med alle dine profesjonelle behov, uansett om de befinner seg i Sverige eller i Orkanger.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Det er flere fordeler ved å samarbeide med meg som din svenske forretningskonsulent:

  • Lang erfaring og kompetanse: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg har god kjennskap til det svenske markedet og svensk forretningskultur.
  • Bredt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, som kan være verdifulle for din bedrift.
  • Kostnadseffektivitet: Mine tjenester er kostnadseffektive sammenlignet med å etablere eget kontor i Sverige.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid! Avstanden mellom våre land er ingen hindring.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!