Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Ørland

Ørlands norske bedrifter: Få hjelp fra en svensk forretningskonsulent

Er du en bedriftseier i Ørland som søker nye muligheter for vekst og utvikling? Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige, eller trenger du hjelp til å navigere i det svenske markedet? Se da ikke lenger enn til meg, din svenske forretningskonsulent med over 25 års erfaring med å hjelpe norske selskaper.

Din bro til Sverige

Som din svenske kontaktperson, kan jeg hjelpe deg med en rekke tjenester som kan gi din bedrift et forsprang. Min base i Sverige gjør meg godt kjent med det svenske næringslivet, kulturen og regelverket, og jeg kan hjelpe deg med å:

  • Etablere og drive virksomhet i Sverige: Jeg kan veilede deg gjennom prosessen med å registrere en bedrift, forstå skatteregler og overholde alle nødvendige forskrifter.
  • Utvikle forretningsforbindelser i Sverige: Jeg kan hjelpe deg med å knytte kontakter med potensielle kunder, leverandører og samarbeidspartnere i Sverige.
  • Kommunisere effektivt med svenske partnere: Jeg kan bistå med å sikre tydelig og presis kommunikasjon for å unngå misforståelser og bygge sterke relasjoner.
  • Tilpasse produkter og tjenester til det svenske markedet: Jeg kan hjelpe deg med å tilpasse dine tilbud til å passe de kulturelle preferansene og forventningene til svenske kunder.
  • Forstå svenske forretningsvaner: Jeg kan gi deg innsikt i svenske forretningsnormer og skikker, slik at du kan navigere i markedet på en effektiv og respektfull måte.

Perfekt oversettelse er bare begynnelsen

Blant de mange tjenestene jeg tilbyr, er perfekt oversettelse mellom norsk og svensk en av de viktigste. Feilfri oversettelse er avgjørende for å sikre at budskapet ditt blir forstått tydelig og unngå potensielle misforståelser. Men jeg tilbyr mye mer enn bare oversettelse. Jeg kan hjelpe deg med å forstå de kulturelle nyansene i begge språk for å sikre at kommunikasjonen flyter naturlig.

Din beste partner for suksess i Sverige

Hvorfor velge meg som din svenske forretningskonsulent? Her er noen få grunner:

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Jeg har over 25 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Dyp kunnskap om både norske og svenske markeder: Jeg forstår forskjellene og likhetene mellom de to markedene, noe som gjør meg i stand til å gi deg skreddersydde råd.
  • Sterkt nettverk i Sverige: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan gi deg en fordel når du søker nye forretningsmuligheter.
  • Effektiv og resultatorientert: Jeg er dedikert til å hjelpe deg med å nå dine mål og få konkrete resultater.

Ta kontakt i dag

Jeg er spent på å høre fra deg og lære mer om din bedrift og dine ambisjoner i Sverige. Avstanden er ingen hindring, og vi kan enkelt samarbeide eksternt. Ta kontakt i dag for å starte din reise mot suksess i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!