Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Ørsta

Profesjonell svensk forretningskonsulent hjelper bedrifter i Ørsta

Ørsta, en blomstrende by i Møre og Romsdal fylke, er kjent for sin fantastiske natur, rike historie og blomstrende næringsliv. Ørstas bedrifter opererer i et globalisert marked, og behovet for flerspråklig kommunikasjon og ekspertise på tvers av landegrensene øker stadig. Her er hvor jeg, din svenske forretningskonsulent, kan hjelpe.

Din bro til Sverige

Med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes, tilbyr jeg mine tjenester til Ørstas ambisiøse selskaper. Som din svenske kontaktperson, kan jeg hjelpe deg med å navigere i det svenske markedet, overvinne språklige barrierer og oppnå suksess på tvers av landegrensene.

Tjenester skreddersydd for dine behov

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe Ørstas bedrifter med å vokse og blomstre:

  • Markedsføring og salg: Ønsker du å nå et svensk publikum? Jeg kan hjelpe deg med å utvikle effektive markedsføringsstrategier, tilpasse markedsføringsmateriell til det svenske markedet og etablere kontakt med potensielle kunder og samarbeidspartnere.
  • Forretningsutvikling: Har du planer om å utvide virksomheten til Sverige? Jeg kan bistå deg med å forstå det svenske næringslivet, etablere datterselskaper, finne strategiske partnere og navigere i regulatoriske prosesser.
  • Forretningskommunikasjon: Effektiv kommunikasjon er avgjørende for suksess i ethvert forretningsforhold. Jeg kan hjelpe deg med å forberede deg til møter og presentasjoner, utarbeide tydelige og profesjonelle forretningsdokumenter og sikre at budskapet ditt blir forstått på en klar og konsistent måte.
  • Språktjenester: Feilfri oversettelse av forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder er avgjørende for å bygge tillit og profesjonalitet. Jeg tilbyr perfekte oversettelser til svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med ditt svenske publikum.

Hvorfor velge meg?

Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som Ørstas bedrifter står overfor i det svenske markedet. Med min omfattende erfaring, kulturelle forståelse og forretningsinnsikt, er jeg godt posisjonert til å hjelpe deg med å oppnå dine mål.

  • Erfaring: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en solid forståelse av behovene til norske bedrifter som opererer i Sverige.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som gjør det mulig for meg å koble deg sammen med de rette personene og ressursene.
  • Dedikasjon: Jeg er dedikert til å hjelpe Ørstas bedrifter lykkes, og jeg vil alltid gå den ekstra mile for å sikre at du får de resultatene du ønsker.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som hjelper din Ørsta-baserte bedrift med å nå dine mål i Sverige. Avstanden er ingen hindring, så ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!