Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Os

Øk dine forretningsmuligheter i Sverige med ekspertise fra Norge

Os, en vakker by ved Sørfjorden, har sterke bånd til Sverige takket være både geografi og historie. Dette åpner dører for spennende forretningsmuligheter mellom de to landene. Men å navigere i et nytt marked kan være utfordrende. Her kan jeg hjelpe.

Din svenske forretningspartner

Som erfaren svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring med å bistå norske selskaper, er jeg din bro til suksess i Sverige. Jeg forstår de unike nyansene ved både det norske og svenske markedet, og jeg kan hjelpe deg med å overvinne kulturelle barrierer og utnytte forretningspotensialet på tvers av landegrensene.

Tjenester skreddersydd for dine behov

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din Os-baserte bedrift med å blomstre i Sverige:

  • Språktjenester: Feilfri oversettelse av all din forretningskommunikasjon til svensk er avgjørende for å bygge tillit og profesjonalitet i det svenske markedet.
  • Markedsoversikt og analyse: Få dyptgående innsikt i det svenske markedet, konkurrentlandskapet og potensielle kunder.
  • Forretningsutvikling og strategi: Utvikle en effektiv strategi for å etablere deg i Sverige, tilpasse deg lokale regler og maksimere fortjenesten.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Lag effektive salgs- og markedsføringskampanjer skreddersydd for det svenske markedet.
  • Nettverksbygging: Koble deg med potensielle samarbeidspartnere, investorer og kunder i Sverige.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Å velge meg som din svenske forretningspartner gir deg flere fordeler:

  • Lokalkunnskap: Jeg har omfattende kunnskap om det svenske markedet og regelverk.
  • Erfaring: Min lange erfaring med å bistå norske selskaper sikrer at du får verdifull veiledning og innsikt.
  • Effektivitet: Jeg sparer deg tid og penger ved å håndtere all din svenskrelaterte forretningsvirksomhet på en profesjonell måte.
  • Språklig ekspertise: Feilfri kommunikasjon på svensk er avgjørende for suksess, og jeg sørger for at all kommunikasjon er klar, konsistent og profesjonell.

Ta kontakt i dag

Er du klar til å ta din bedrift til neste nivå i Sverige? Jeg er din ideelle partner for å realisere dine ambisjoner. Ta kontakt i dag for å starte samarbeidet.

Avstanden mellom Norge og Sverige er ingen hindring for suksess. Jeg ser frem til å høre fra deg og hjelpe deg med å oppnå dine forretningsmål i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!