Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Osen

Ønsker du hjelp til å utvide virksomheten din til Sverige?

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby mine tjenester til virksomheter i Osen. Min base i Sverige gjør det enkelt for meg å bistå deg med en rekke svenske forretningstjenester, noe som kan gi din bedrift en betydelig økonomisk fordel.

Tjenester jeg tilbyr:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: Å navigere seg gjennom det svenske markedet kan være utfordrende for norske selskaper. Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere dine målgrupper og utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå dem.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Jeg kan hjelpe deg med å utvide virksomheten din til Sverige, enten det er å etablere et datterselskap, finne lokale partnere eller navigere i det svenske regelverket.
  • Språktjenester: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for suksess i virksomheten. Jeg kan hjelpe deg med å sikre at all din kommunikasjon med svenske partnere, kunder og myndigheter er profesjonell og tydelig.
  • Salgsstøtte: Å bygge relasjoner og tillit er nøkkelen til vellykket salg i Sverige. Jeg kan hjelpe deg med å koble deg sammen med potensielle kunder og partnere, og bistå deg i forhandlinger.
  • Andre forretningstjenester: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, og kan hjelpe deg med å finne de riktige tjenesteleverandørene for å møte dine spesifikke behov.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Jeg har en lang historie med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Unik svensk innsikt: Som svensk forretningskonsulent forstår jeg det svenske markedet og forretningskulturen inngående.
  • Bredt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifull informasjon og ressurser.
  • Effektiv og profesjonell: Jeg er forpliktet til å levere effektive og profesjonelle tjenester som hjelper deg med å nå dine mål.

Ta kontakt i dag!

Uansett dine behov i Sverige, er jeg din kontaktperson. Avstanden er ingen hindring for suksess. Ta kontakt i dag for å starte samarbeidet og la meg hjelpe deg med å ta virksomheten din til neste nivå.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!