Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Osøyro

Øk omsetningen din med svenske forretningstjenester!

Osøyro, en idyllisk by ved kysten, er kjent for sitt blomstrende næringsliv og sin varme gjestfrihet. Men visste du at du kan ta bedriften din til nye høyder ved å dra nytte av svenske forretningstjenester?

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes. Med base i Sverige kan jeg tilby Osøyro-bedrifter en rekke tjenester som kan bidra til å øke omsetningen, effektivisere driften og styrke din posisjon i markedet.

Fordeler ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent

Det er flere grunner til at å samarbeide med en svensk forretningskonsulent kan være fordelaktig for din bedrift i Osøyro:

  • Ekspertise innen svensk næringsliv: Jeg har dyptgående kunnskap om det svenske markedet, lover og regler, samt forretningskultur. Dette kan være uvurderlig for bedrifter som ønsker å ekspandere til Sverige eller handle med svenske selskaper.
  • Språklig ekspertise: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for suksess i virksomheten. Jeg kan bistå med å sikre at all kommunikasjon mellom din bedrift og svenske partnere er klar, konsist og profesjonell.
  • Kostnadseffektivitet: Å ansette en svensk konsulent i Norge kan være kostbart. Ved å samarbeide med meg i Sverige, kan du få tilgang til ekspertise på høyt nivå til en lavere kostnad.
  • Nye perspektiver: Jeg kan gi deg et unikt utenforstående perspektiv på din bedrift, noe som kan være nyttig for å identifisere nye muligheter og forbedre eksisterende prosesser.

Tjenester jeg tilbyr

Jeg tilbyr en rekke forretningstjenester som kan hjelpe Osøyro-bedrifter med å nå sine mål. Noen av tjenestene mine inkluderer:

  • Markedsundersøkelser og forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og partnere, og utvikle en effektiv forretningsstrategi for Sverige.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Jeg kan bistå deg med å utvikle og implementere salgs- og markedsføringskampanjer som retter seg mot det svenske markedet.
  • Forretningsforbindelser: Jeg kan koble deg sammen med potensielle kunder, partnere og leverandører i Sverige.
  • Administrativ støtte: Jeg kan hjelpe deg med administrative oppgaver knyttet til å drive virksomhet i Sverige, for eksempel registering din bedrift og håndtering av skatter og avgifter.

Din bro til Sverige

Enten du ønsker å ekspandere til Sverige, handle med svenske selskaper eller ganske enkelt lære mer om det svenske markedet, er jeg din bro til Sverige. Jeg er dedikert til å hjelpe Osøyro-bedrifter lykkes, og jeg er trygg på at jeg kan gi deg den ekspertisen og støtten du trenger for å nå dine mål.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!