Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Osterøy

Øk forretningen din i Osterøy med svensk ekspertise

Osterøy, en idyllisk kommune med fantastiske fjorder og et blomstrende næringsliv, tilbyr et unikt miljø for bedrifter. Men i en globalisert verden kan det være verdifullt å ha en partner i Sverige for å få tilgang til nye markeder, ressurser og kompetanse. Her er hvordan jeg, som erfaren svensk forretningskonsulent, kan hjelpe bedrifter i Osterøy å lykkes.

Din bro til Sverige

Som din svenske kontaktperson, kan jeg hjelpe deg med å navigere det svenske markedet, uansett dine behov. Enten du ønsker å eksportere varer og tjenester til Sverige, finne strategiske samarbeidspartnere eller få tilgang til svensk kapital, kan jeg være din guide og støttespiller.

Tjenester som gir deg en fordel

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe bedriften din til å blomstre:

  • Markedsføring og salg: Få hjelp med å utvikle en effektiv markedsføringsstrategi for det svenske markedet, finne riktige salgskanaler og bygge relasjoner med potensielle kunder.
  • Forretningsutvikling: Få råd og veiledning om hvordan du kan utvide virksomheten din til Sverige, enten gjennom organisk vekst eller oppkjøp.
  • Juridiske og administrative tjenester: Naviger de juridiske og administrative prosessene for å drive virksomhet i Sverige.
  • Språktjenester: Få hjelp med å oversette forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og presentasjoner til perfekt svensk.
  • Kulturell forståelse: Få innsikt i svensk forretningskultur og skikker for å sikre vellykkede forhandlinger og samarbeid.

Hvorfor velge meg?

Med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, har jeg den innsikten og kompetansen som trengs for å lose dine utfordringer. Jeg er dedikert til å forstå dine spesifikke behov og utvikle skreddersydde løsninger som hjelper deg med å nå dine mål.

I tillegg til min erfaring, tilbyr jeg også følgende fordeler:

  • Sterkt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til potensielle kunder, samarbeidspartnere og andre ressurser.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å benytte deg av mine tjenester, unngår du kostnadene ved å ansette din egen personell i Sverige.
  • Språkkompetanse: Jeg snakker flytende norsk og svensk, noe som sikrer god kommunikasjon og forståelse.

Ta kontakt i dag

Er du klar til å ta virksomheten din til neste nivå? Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid. Avstanden er ingen hindring, så ta kontakt i dag for å avtale en gratis konsultasjon.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!