Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Østre Toten

Ønsker du hjelp til å utvide virksomheten din til Sverige?

Er du en bedriftseier i Østre Toten som ønsker å utvide virksomheten din til Sverige? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes, kan jeg tilby mine tjenester for å hjelpe deg med å navigere på det svenske markedet.

Forståelse for det svenske markedet

Østre Toten er en kommune med et rikt næringsliv, og jeg forstår de unike behovene til norske bedrifter som ønsker å ekspandere til Sverige. Med min kunnskap om det svenske markedet og forretningskultur, kan jeg hjelpe deg med å:

  • Etablere kontakt med potensielle kunder og partnere i Sverige.
  • Tilpasse markedsføringsstrategien din til det svenske markedet.
  • Forstå og overholde svenske lover og regler.

Språktjenester er bare toppen av isfjellet

Mens perfekte svenske oversettelser er en av mine spesialiteter, tilbyr jeg også en rekke andre viktige forretningstjenester som kan hjelpe deg med å lykkes i Sverige. Dette inkluderer:

  • Markedsplanlegging og forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en skreddersydd markedsplan for det svenske markedet og identifisere nye forretningsmuligheter.
  • Salgsstøtte: Jeg kan hjelpe deg med å finne potensielle kunder, utarbeide salgsmateriell og presentere virksomheten din til svenske kunder.
  • Nettverksbygging: Jeg kan koble deg med svenske forretningsfolk og organisasjoner som kan hjelpe deg med å lykkes i markedet.

Din svenske forbindelse

Som din svenske forbindelse, kan jeg være din one-stop-shop for alle dine profesjonelle behov i Sverige. Uansett om du trenger hjelp med å komme inn på markedet, finne nye kunder eller bare forstå det svenske forretningsklimaet, er jeg her for å hjelpe deg.

Avstanden er ingen hindring

Selv om jeg befinner meg i Sverige, kan jeg enkelt samarbeide med deg eksternt. Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan hjelpe deg med å nå dine forretningsmål i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!