Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Overhalla

Din svenske forretningsforbindelse i Overhalla

Overhalla, en blomstrende by i Nord-Norge, har et unikt næringsliv med et bredt spekter av muligheter. Som svensk forretningskonsulent med lang erfaring i å hjelpe norske bedrifter, ser jeg enormt potensial for samarbeid mellom Overhalla og Sverige.

Økt lønnsomhet gjennom svenske tjenester

Min spesialitet er å koble norske bedrifter med de beste svenske tjenesteleverandørene innen en rekke felt. Her er noen sentrale områder hvor jeg kan bistå din bedrift i Overhalla:

  • Markedsføring og kommunikasjon: Å nå et svensk publikum krever spisskompetanse innen svensk markedsføring og kommunikasjon. Jeg kan hjelpe deg med å finne de rette partnerne for å utvikle effektive kampanjer og budskap som resonerer med svenske kunder.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Ønsker du å ekspandere til Sverige eller utvide din eksisterende virksomhet der? Jeg kan bistå deg med forretningsutvikling, markedsundersøkelser og rådgivning tilpasset det svenske markedet.
  • Salg og forretningsforbindelser: Etablering av solide salgskanaler og forretningsforbindelser i Sverige er avgjørende for suksess. Jeg kan hjelpe deg med å knytte kontakt med potensielle kunder og partnere i Sverige.
  • Administrasjon og juridiske tjenester: Å navigere i det svenske byråkratiet og det juridiske systemet kan være utfordrende. Jeg kan koble deg med erfarne advokater og konsulenter som kan veilede deg gjennom prosessen.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Overhalla:

  • Lang erfaring og bredt nettverk: Med over 20 års erfaring i å koble norske og svenske virksomheter sammen, har jeg bygget opp et omfattende nettverk og dyp kunnskap om begge markedene.
  • Lokal forankring og kulturell forståelse: Min base i Sverige gjør meg lett tilgjengelig for kommunikasjon og samarbeid, og min forståelse for både norsk og svensk kultur sikrer effektiv samhandling.
  • Skreddersydde løsninger: Jeg tar utgangspunkt i dine spesifikke behov og mål for å finne de mest effektive og lønnsomme løsningene for din bedrift.

Ta kontakt i dag

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, og jeg er klar til å hjelpe deg med å realisere dine ambisjoner i Sverige. Avstanden er ingen hindring for et vellykket samarbeid. Ta kontakt i dag for å starte din reise mot økt lønnsomhet og suksess i det svenske markedet.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!