Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Øyer

Ønsker du å styrke din virksomhet i Øyer med svensk ekspertise?

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske selskaper siden 1999. Jeg er din bro til Sverige, uansett dine profesjonelle behov i Sverige eller i Øyer.

Øyer, en sjarmerende by i Innlandet fylke, er kjent for sine naturskjønne omgivelser, rike kulturarv og blomstrende næringsliv. Byen opplever stadig vekst og utvikling, og skaper dermed et spennende marked for bedrifter som ønsker å utvide virksomheten og dra nytte av nye muligheter.

Her er hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Øyer å lykkes:

Perfekte svenske oversettelser

Effektiv kommunikasjon er avgjørende for suksess i det internasjonale markedet. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelsestjenester som sikrer at budskapet ditt blir formidlet tydelig og nøyaktig på svensk.

Andre viktige forretningstjenester

Jeg tilbyr en rekke andre forretningstjenester som kan hjelpe din bedrift i Øyer å vokse og blomstre. Disse inkluderer:

  • Markedsplanlegging og analyse: Få hjelp med å utvikle en effektiv markedsplan som tar hensyn til det svenske markedet og dets spesifikke behov.
  • Forretningsutvikling: Få rådgivning og veiledning for å identifisere nye forretningsmuligheter, utvide virksomheten din til Sverige og oppnå dine mål.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Få hjelp med å utvikle og implementere effektive salgs- og markedsføringsstrategier for det svenske markedet.
  • Nettverksbygging: Etabler kontakt med svenske selskaper og bransjeorganisasjoner for å utvide nettverket ditt og skape nye muligheter.

Hvorfor velge meg?

  • Erfaring og kompetanse: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske selskaper, har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe din bedrift i Øyer å lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg har god forståelse for det svenske markedet og dets kulturelle nyanser, noe som er avgjørende for å lykkes i forretningsvirksomhet.
  • Dedikasjon og personlig service: Jeg er dedikert til å hjelpe din bedrift lykkes, og jeg tilbyr personlig service og skreddersydde løsninger for å møte dine spesifikke behov.

Distanse er ingen hindring

Jeg befinner meg kanskje i Sverige, men avstanden er ingen hindring for å samarbeide. Ta kontakt i dag for å avtale en gratis konsultasjon og diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Øyer å nå sine mål.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!