Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Øystre Slidre

Øystre Slidre: Øk din virksomhets suksess med svensk forretningshjelp

Øystre Slidre er en vakker bygd i Valdres, kjent for sin fantastiske natur og rike kulturarv. Bygda har et blomstrende næringsliv, med mange bedrifter innen ulike sektorer. Men visste du at du kan få en konkurransefordel ved å benytte deg av svensk forretningskompetanse?

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes. Fra min base i Sverige kan jeg tilby Øystre Slidre-bedrifter et bredt spekter av tjenester som kan bidra til økt lønnsomhet og vekst.

Skreddersydde løsninger for din bedrift

  • Perfekte oversettelser: Språkbarrieren er en utfordring for mange bedrifter. Jeg kan hjelpe deg med å kommunisere effektivt med svenske kunder, partnere og leverandører gjennom profesjonelle og kulturelt tilpassede oversettelser.
  • Forretningsutvikling: Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige? Jeg kan veilede deg gjennom prosessen, fra markedsundersøkelser og forretningsplanlegging til etablering og drift.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle effektive salgs- og markedsføringsstrategier for det svenske markedet, slik at du når ut til nye kunder og øker salget.
  • Nettverksbygging: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, og kan hjelpe deg med å knytte verdifulle forbindelser som kan bidra til å fremme virksomheten din.

Hvorfor velge meg?

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige. Min kunnskap om det svenske markedet og forretningskultur er avgjørende for din suksess.
  • Skreddersydde løsninger: Jeg tilbyr skreddersydde løsninger som er tilpasset dine spesifikke behov og mål.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å benytte deg av mine tjenester kan du unngå kostnadene ved å ansette egne ansatte i Sverige.
  • Enkel samarbeid: Avstanden mellom Norge og Sverige er ingen hindring. Vi kan enkelt samarbeide via e-post, telefon og videokonferanser.

Ta kontakt i dag!

Er du klar til å ta virksomheten din til neste nivå? Jeg er din svenske forretningsforbindelse, og jeg ser frem til å høre fra deg og innlede et samarbeid. Ta kontakt i dag for å få en gratis konsultasjon!

Jeg gleder meg til å hjelpe deg med å oppnå suksess i Øystre Slidre og Sverige!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!