Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Porsanger

Profesjonell svensk forretningskonsulent hjelper bedrifter i Porsanger

Er du en bedriftseier i Porsanger som ser etter å utvide virksomheten din til Sverige, eller trenger du hjelp med å navigere i det svenske markedet? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter, kan jeg tilby mine tjenester for å hjelpe deg med å lykkes.

Porsanger: Et marked med potensial

Porsanger, med sin vakre natur og strategiske beliggenhet nær både Finland og Sverige, har et stort potensial for norske bedrifter som ønsker å vokse internasjonalt. Min erfaring og kunnskap om det svenske markedet kan være avgjørende for å hjelpe deg med å få fotfeste i Sverige.

Tjenester for å hjelpe din bedrift

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift med å lykkes i Sverige, inkludert:

  • Markedsanalyse og strategiutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere dine målgrupper og utvikle en effektiv strategi for å nå dine mål.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Jeg kan gi deg råd om alt fra selskapsstruktur og skatteregler til markedsføring og salg i Sverige.
  • Språktjenester: Feilfri og profesjonell oversettelse er avgjørende for å kommunisere effektivt med kunder og samarbeidspartnere i Sverige. Jeg kan hjelpe deg med all din oversettelsesbehov, slik at du kan fremstå profesjonell og tillitvekkende på det svenske markedet.
  • Etablering og drift av datterselskaper: Jeg kan veilede deg gjennom prosessen med å etablere og drive et datterselskap i Sverige, slik at du kan overholde alle lover og regler.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Det er flere fordeler ved å samarbeide med meg som din svenske forretningskonsulent:

  • Lokalkunnskap og erfaring: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, og jeg har en dyp forståelse av det svenske markedet og forretningskulturen.
  • Effektivitet og kostnadsbesparelser: Ved å samarbeide med meg kan du unngå kostnadene ved å ansette din egen interne ekspert på det svenske markedet.
  • Språkkompetanse: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for å bygge tillit og relasjoner med svenske kunder og samarbeidspartnere. Min ekspertise innen oversettelse sikrer at du kommuniserer effektivt på svensk.
  • Fjern samarbeid: Avstanden mellom Porsanger og Sverige er ikke noe hinder. Vi kan enkelt samarbeide eksternt via e-post, telefon og videokonferanser.

Ta kontakt i dag

Jeg er din kontaktperson i Sverige, uansett hva dine profesjonelle behov er. Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan hjelpe din bedrift med å vokse og lykkes i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!