Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Porsgrunn

Øk forretningen din i Porsgrunn med svenske tjenester

Porsgrunn, en blomstrende by ved kysten sør i Norge, er kjent for sin rike historie, vakre natur og blomstrende næringsliv. Som bedriftseier i Porsgrunn søker du kanskje nye muligheter for å utvide virksomheten din og øke fortjenesten. Her er hvor jeg, en erfaren svensk forretningskonsulent, kan komme inn i bildet.

Din kobling til Sverige

Med base i Sverige og omfattende erfaring med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, fungerer jeg som din bro til det svenske markedet. Uansett dine spesifikke behov i Sverige, kan jeg hjelpe deg med å navigere landskapet og oppnå suksess.

Tjenester for å hjelpe din bedrift blomstre

Jeg tilbyr en rekke tjenester som er skreddersydd for å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige, inkludert:

  • Markedsføring og forretningsutvikling: Få hjelp med å utvikle en effektiv markedsføringsstrategi for det svenske markedet, identifisere nye forretningsmuligheter og utvide din kundebase.
  • Salgsstøtte: Oppnå salgsmålene dine ved å få bistand med å etablere kontakt med potensielle kunder, forhandle avtaler og lukke avtaler.
  • Forretningsnettverk: Bygg verdifulle relasjoner med svenske selskaper og bransjeeksperter gjennom mitt omfattende nettverk.
  • Språktjenester: Dra nytte av perfekt oversettelse til svensk for all din forretningskommunikasjon, slik at du sikrer klar og tydelig kommunikasjon med dine svenske partnere og kunder.

Hvorfor velge meg?

Som erfaren forretningskonsulent med en dyp forståelse for både det norske og svenske markedet, tilbyr jeg en unik kombinasjon av kompetanse og erfaring. Jeg er dedikert til å hjelpe din bedrift med å lykkes i Sverige, og jeg streber etter å bygge langsiktige partnerskap basert på tillit og gjensidig suksess.

Ta kontakt i dag

Avstanden mellom Porsgrunn og Sverige er ingen hindring for suksess. Jeg er tilgjengelig for å diskutere dine behov og hvordan jeg kan hjelpe deg med å nå dine mål. Ta kontakt i dag for å starte samarbeidet!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!