Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Prestestranda

Din svenske forretningsforbindelse i Prestestranda, Norge

Prestestranda, en sjarmerende by ved kysten i Vest-Norge, er kjent for sitt vakre landskap, vennlige mennesker og blomstrende næringsliv. Men for norske bedrifter som ønsker å utvide seg til Sverige, eller som trenger svensk ekspertise, kan det være utfordrende å navigere i et nytt marked.

Her er hvor jeg, din svenske forretningskonsulent, kan hjelpe. Med min omfattende erfaring og dype kunnskap om både det norske og svenske markedet, er jeg din bro til suksess i Sverige.

Tjenester for å hjelpe din bedrift i Prestestranda

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe bedrifter i Prestestranda med å nå sine mål i Sverige:

  • Markedsføring og forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsføringsstrategi for det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og partnere, og bistå deg med å komme i kontakt med de rette personene.
  • Forretningsrådgivning: Jeg kan gi deg råd om alt fra selskapsstruktur og skatteregler til kulturelle forskjeller og forretningsskikk i Sverige.
  • Språktjenester: Jeg tilbyr perfekte oversettelser til svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med kunder, partnere og myndigheter i Sverige.
  • Andre viktige forretningstjenester: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, og kan hjelpe deg med å finne de beste leverandørene, tjenestemennene og samarbeidspartnerne for dine spesifikke behov.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Prestestranda:

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg har god forståelse for både det norske og svenske markedet, samt kulturelle forskjeller.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, som kan hjelpe deg med å nå dine mål.
  • Effektivitet og kostnadseffektivitet: Jeg jobber effektivt og kostnadseffektivt for å levere resultater for din bedrift.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid! Avstanden er ikke noe problem. Bare fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for å komme i kontakt.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!