Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Prestfoss

Hvordan kan en svensk forretningskonsulent hjelpe din bedrift i Prestfoss?

Prestfoss, en idyllisk by ved bredden av Mjøsa, er kjent for sin rike historie, vakre natur og blomstrende næringsliv. Men for å holde tritt i dagens konkurransedyktige marked, trenger bedrifter ofte å se utover landegrensene for å få ekspertise og tjenester. Her er hvor jeg, en erfaren svensk forretningskonsulent, kan komme inn i bildet.

Din bro til Sverige

Med min base i Sverige og omfattende erfaring med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, fungerer jeg som din bro til det svenske markedet. Uansett dine profesjonelle behov i Sverige eller i Prestfoss, er jeg her for å hjelpe deg med å navigere landskapet og oppnå suksess.

Tjenester for å hjelpe din bedrift blomstre

Jeg tilbyr en rekke tjenester som er skreddersydd for å hjelpe bedrifter i Prestfoss lykkes:

  • Forretningsrådgivning: Få ekspertveiledning om alt fra markedsføring og salg til forretningsutvikling og strategisk planlegging.
  • Markedsundersøkelser og analyse: Få inngående kunnskap om det svenske markedet, konkurrentene dine og potensielle kunder.
  • Etablering og markedsføring i Sverige: Få hjelp med å etablere din virksomhet i Sverige, utvikle en effektiv markedsføringsstrategi og nå nye kunder.
  • Språktjenester: Dra nytte av perfekt oversettelse til svensk for all din forretningskommunikasjon.
  • Nettverksbygging: Bygg verdifulle relasjoner med svenske selskaper og bransjeeksperter.

Hvorfor velge meg?

Å velge meg som din svenske forretningskonsulent gir deg flere fordeler:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe deg med å lykkes.
  • Lokalkunnskap: Min forståelse av både det norske og svenske markedet gir meg et unikt perspektiv på dine behov.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å outsource dine svenske forretningsbehov til meg, sparer du tid og penger på å ansette ekstra personell.
  • Sømløs kommunikasjon: Kommuniser enkelt og effektivt på ditt eget språk.

Ta kontakt i dag

Jeg er spent på å høre fra deg og samarbeide med deg for å hjelpe din bedrift i Prestfoss nå nye høyder. Avstanden er ingen hindring, så ta gjerne kontakt i dag for å diskutere dine behov.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!