Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Råde

Profesjonell svensk forretningskonsulent hjelper bedrifter i Råde, Norge

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, tilbyr jeg mine tjenester til næringslivet i Råde. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å dekke dine bedriftsbehov – tvert imot kan det gi deg en unik fordel.

Rådes bedrifter og fordeler ved svensk kompetanse

Råde, med sin beliggenhet nær svenskegrensen og gode kommunikasjoner, har et stort potensial for å dra nytte av svensk kompetanse innenfor ulike felt. Her er noen sentrale områder hvor jeg kan bistå din bedrift:

  • Markedsføring og salg: Øk synligheten din og nå nye kunder i Sverige gjennom skreddersydde markedsføringsstrategier og salgsfremstøtende tiltak.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Få verdifulle råd og veiledning for å ta din bedrift til neste nivå. Sammen kan vi utarbeide effektive planer for vekst og utvikling.
  • Juridiske spørsmål: Naviger kompleksitetene ved grenseoverskridende virksomhet med bistand fra erfarne samarbeidspartnere innen svensk næringsrett.
  • Administrative oppgaver: Frigjør tid og ressurser ved å få hjelp med administrative oppgaver som regnskap, personalhåndtering og mer.
  • Språktjenester: Få profesjonelle oversettelser til svensk av dine markedsføringsmateriell, nettsider og andre dokumenter.

Deres svenske forbindelse – uansett behov

Jeg er din svenske forbindelse, og jeg er her for å hjelpe deg med å lykkes uavhengig av dine spesifikke behov i Sverige eller lokalt i Råde. Min brede erfaring og lokale forankring i Sverige gjør meg til det perfekte valget for din bedrift.

Ta kontakt i dag – la oss starte samarbeidet!

Avstanden mellom Råde og Sverige utgjør ingen hindring for et produktivt samarbeid. Ta gjerne kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!