Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Ramberg

Profesjonell svensk forretningskonsulent hjelper bedrifter i Ramberg, Norge

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Jeg har base i Sverige, og tilbyr mine tjenester til Ramberg og omegn. Min spesialitet er å bistå norske bedrifter med deres svenske forretningsbehov, og jeg kan hjelpe din bedrift på en rekke områder.

Øk forretningspotensialet ditt med svenske tjenester

Det norske markedet er tett knyttet til Sverige, og å tilby svenskspråklige tjenester kan gi din bedrift en betydelig fordel. Her er noen av måtene jeg kan hjelpe deg på:

  • Feilfri svensk oversettelse: Profesjonell oversettelse av dine markedsføringsmateriell, nettsider og forretningsdokumenter til perfekt svensk er avgjørende for å lykkes i det svenske markedet.
  • Forretningsrådgivning: Jeg har omfattende erfaring med å hjelpe bedrifter med å navigere i det svenske næringslivet. Jeg kan gi råd om alt fra markedsføring og salg til juridiske og administrative spørsmål.
  • Etablering og drift av datterselskaper: Å utvide virksomheten til Sverige kan være en lukrativ mulighet, men det kan også være en kompleks prosess. Jeg kan hjelpe deg med å navigere i byråkratiet og sikre en smidig etablering.
  • Markedsoperasjon og salg: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsføringsstrategi for det svenske markedet, samt bistå deg med salgsinnsats og forhandlinger.
  • Nettverksbygging: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, og kan hjelpe deg med å komme i kontakt med potensielle kunder, partnere og investorer.

Din beste forbindelse til Sverige

Å velge meg som din svenske forretningskonsulent gir deg flere fordeler:

  • Lang erfaring og ekspertise: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter med deres svenske forretningsbehov.
  • Dyp forståelse for det skandinaviske markedet: Jeg forstår de kulturelle og kommersielle nyansene ved å drive virksomhet i både Norge og Sverige.
  • Effektiv og personlig service: Jeg er dedikert til å hjelpe din bedrift lykkes, og vil jobbe tett med deg for å forstå dine spesifikke behov og mål.

Distanse er ingen hindring

Selv om jeg befinner meg i Sverige, kan jeg enkelt samarbeide med bedrifter i Ramberg og omegn via e-post, telefon og videokonferanser.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan hjelpe din bedrift til å nå sine mål i det svenske markedet.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!