Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Rauma

Profesjonell svensk forretningskonsulent hjelper bedrifter i Rauma, Norge

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, tilbyr jeg mine tjenester til næringslivet i Rauma. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å dekke dine bedriftsbehov – tvert imot kan det gi unike fordeler.

Skreddersydde løsninger for Rauma-bedrifter

Rauma er kjent for sin fantastiske natur og rike kulturarv. Lokalbefolkningen er kjent for sin hardtarbeidende innstilling og entreprenørånd. For å lykkes i dagens globale marked kreves det imidlertid mer enn bare fantastiske produkter og tjenester. Bedrifter i Rauma trenger også tilgang til kompetanse og ressurser utenfor tettstedet.

Her er hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Rauma:

  • Forretningsutvikling: Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige, eller trenger du hjelp med å navigere det svenske markedet? Jeg kan bistå med markedsundersøkelser, konkurrentanalyse, og utarbeidelse av effektive strategier for vekst.
  • Salg og markedsføring: Trenger du hjelp med å nå ut til nye kunder i Sverige? Jeg kan bistå med utvikling av salgs- og markedsføringsmateriell på perfekt svensk, tilpasset det svenske markedet.
  • Eksporter og import: Ønsker du å eksportere varer eller tjenester til Sverige, eller importere fra Sverige? Jeg kan bistå med toll- og fortollingsprosedyrer, samt finne aktuelle samarbeidspartnere i Sverige.
  • Juridiske spørsmål: Har du juridiske spørsmål knyttet til svensk forretningsvirksomhet? Jeg kan koble deg med erfarne advokater i Sverige som kan bistå deg.

Fordelene ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent

Det er flere fordeler ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent, selv om din bedrift befinner seg i Norge:

  • Unik innsikt i det svenske markedet: Jeg har lang erfaring og inngående kunnskap om det svenske markedet, kulturen og regelverket. Dette kan spare deg for tid og penger, og gi deg et fortrinn over konkurrentene.
  • Språkkompetanse: Som svensk forretningskonsulent kan jeg sikre sømløs kommunikasjon og forståelse mellom din bedrift og potensielle kunder, samarbeidspartnere og myndigheter i Sverige.
  • Kostnadseffektivitet: Å ansette en svensk konsulent i Sverige kan være kostbart. Ved å samarbeide med meg, får du tilgang til svensk kompetanse til en konkurransedyktig pris.

Din bro til Sverige

Jeg er din bro til Sverige, uansett hvilke forretningsbehov du måtte ha. Enten du ønsker å ekspandere til Sverige, samarbeide med svenske bedrifter, eller bare trenger hjelp med å navigere det svenske markedet, er jeg her for å hjelpe deg.

Jeg ser frem til å høre fra deg og innlede et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!