Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Reine

Ønsker du hjelp til å utvide virksomheten din i Sverige?

Reine, en idyllisk fiskerlandsby med omtrent 300 innbyggere, ligger spektakulært ved foten av Lofoten. Byen er kjent for sin fantastiske natur, rike historie og blomstrende turistnæring. Men visste du at Reine også har et stort potensial for handel med Sverige?

Som erfaren svensk bedriftskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske selskaper, kan jeg bistå bedrifter i Reine med å få fotfeste på det svenske markedet. Med beliggenhet i Sverige, kan jeg fungere som din bro til svenske kunder, leverandører og samarbeidspartnere.

Tjenester jeg tilbyr:

  • Markedsundersøkelser og forretningsutvikling: Jeg hjelper deg med å forstå det svenske markedet, identifisere muligheter og utvikle effektive strategier for å nå dine mål.
  • Språktjenester: Perfekt oversettelse til svensk er avgjørende for å kommunisere effektivt med svenske kunder og partnere. Jeg sørger for at budskapet ditt blir formidlet på en klar, profesjonell og kulturelt passende måte.
  • Etablering og drift av datterselskaper: Å navigere det svenske byråkratiet kan være utfordrende. Jeg kan hjelpe deg med å sette opp og drive et datterselskap i Sverige, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten din.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Jeg hjelper deg med å utvikle og implementere effektive salgs- og markedsføringsstrategier for det svenske markedet.
  • Nettverksbygging: Jeg kobler deg til viktige aktører i svensk næringsliv, slik at du kan bygge verdifulle relasjoner og utvide nettverket ditt.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet.
  • Lokalkunnskap: Min beliggenhet i Sverige gir meg unike fordeler når det gjelder å navigere det svenske næringslivet og kulturen.
  • Personlig tilnærming: Jeg tar tiden til å forstå din virksomhet og dine mål, og skreddersyr mine tjenester for å møte dine spesifikke behov.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å utnytte mine tjenester unngår du kostnadene ved å ansette egne ansatte i Sverige.

Ta kontakt i dag!

Er du klar til å ta virksomheten din til neste nivå i Sverige? Ta kontakt i dag for å avtale en gratis konsultasjon. Avstanden er ingen hindring, og jeg ser frem til å samarbeide med deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!