Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Rena

Ønsker du hjelp til å utvide virksomheten din til Sverige?

Er du en bedriftseier i Rena som ønsker å utvide virksomheten din til Sverige? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg mine tjenester for å hjelpe deg med å lykkes på det svenske markedet.

Rena – En by med potensial

Rena, med sin rike historie og naturskjønne beliggenhet, er en blomstrende by med et aktivt næringsliv. Bedrifter i Rena har mye å tjene på å utvide virksomheten til Sverige, som er Norges største handelspartner.

Svenske tjenester for norske bedrifter

Jeg tilbyr et bredt spekter av profesjonelle tjenester som kan hjelpe din bedrift i Rena med å få fotfeste i Sverige. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsundersøkelser og forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og utvikle effektive forretningsstrategier.
  • Etablering og drift av datterselskaper: Jeg kan veilede deg gjennom prosessen med å etablere og drive et datterselskap i Sverige, slik at du overholder alle lover og regler.
  • Salg og markedsføring: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere effektive salgs- og markedsføringsstrategier for det svenske markedet.
  • Juridiske og administrative tjenester: Jeg kan sette deg i kontakt med pålitelige juridiske og administrative fagfolk som kan hjelpe deg med å navigere det svenske regelverket.
  • Språktjenester: Jeg kan hjelpe deg med å sikre at all din kommunikasjon med svenske kunder og partnere er profesjonell og feilfri.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Det er flere fordeler ved å samarbeide med meg som din svenske forretningskonsulent:

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Jeg har en lang historie med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap og nettverk: Jeg har god kunnskap om det svenske markedet og et bredt nettverk av kontakter.
  • Kostnadseffektivitet: Mine tjenester er mer kostnadseffektive enn å ansette eget svensk personell.
  • Språkkompetanse: Jeg snakker flytende svensk og norsk, noe som sikrer god kommunikasjon og forståelse.

Din bro til Sverige

Jeg er din bro til Sverige, og jeg er forpliktet til å hjelpe deg med å lykkes på det svenske markedet. Uansett dine profesjonelle behov i Sverige, er jeg her for å hjelpe deg.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid. Avstanden er ingen hindring. Bare send meg en e-post for å komme i gang.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!