Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Rindal

Hvordan kan en svensk forretningskonsulent hjelpe din bedrift i Rindal, Norge?

Rindal er en blomstrende bygd i Møre og Romsdal fylke, Norge, med en rik industrihistorie og et levende næringsliv. Bygda er kjent for sin vakre natur, vennlige mennesker og sterke entreprenørånd.

Som svensk forretningskonsulent med lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter, kan jeg tilby et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Rindal å vokse og blomstre.

Dine behov – Min ekspertise

Jeg forstår at norske bedrifter kan ha unike behov når det gjelder å operere i Sverige. Språklige barrierer, kulturelle forskjeller og regulatoriske kompleksiteter kan skape utfordringer. Her er hvordan jeg kan hjelpe:

  • Perfekte oversettelser: Effektiv og presis kommunikasjon er avgjørende for suksess i ethvert forretningsforhold. Jeg kan hjelpe deg med å oversette all din forretningskommunikasjon til og fra svensk, slik at du sikrer at budskapet ditt blir forstått tydelig og presist.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å identifisere nye forretningsmuligheter i Sverige, utvikle markedsføringsstrategier for det svenske markedet og etablere kontakt med potensielle kunder og samarbeidspartnere.
  • Markedskunnskap: Jeg har dyptgående kunnskap om det svenske markedet, forretningskulturen og regelverket. Jeg kan gi deg råd om alt fra produktlanseringer til markedsføring og salg.
  • Effektivisering: Jeg kan hjelpe deg med å finne kostnadseffektive løsninger for din bedrift, enten det gjelder leverandører, produksjon eller administrative tjenester.

Din svenske forbindelse

Uansett hvilke forretningsbehov du har i Sverige, kan jeg være din svenske forbindelse. Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, og jeg kan hjelpe deg med å navigere det svenske forretningslandskapet.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Lokalkjennskap: Jeg har god forståelse for både det norske og svenske markedet og forretningskulturen.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, som kan være til fordel for din bedrift.
  • Kostnadseffektivitet: Jeg tilbyr konkurransedyktige priser på mine tjenester.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid, uansett hvor langt unna du befinner deg. For å komme i kontakt, vennligst fyll ut skjemaet nedenfor.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!