Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Ringerike

Erfaring svensk forretningskonsulent hjelper bedrifter i Ringerike

Ringerike, med sin beliggenhet nær Oslo og Hønefoss, er et blomstrende knutepunkt for næringsvirksomhet. Byen har et rikt mangfold av bedrifter, fra små gründerbedrifter til etablerte industrigiganter. For å holde tritt med den konkurransedyktige verden søker mange bedrifter i Ringerike muligheter for å utvide virksomheten og øke lønnsomheten. Her kan jeg, som erfaren svensk forretningskonsulent med over 25 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, komme inn i bildet.

Din bro til Sverige

Min base i Sverige gir meg en unik mulighet til å bistå bedrifter i Ringerike med deres grenseoverskridende bestrebelser. Jeg fungerer som din kontaktperson i Sverige, og hjelper deg med å navigere det svenske markedet, finne potensielle kunder og samarbeidspartnere, og sikre at kommunikasjonen flyter sømløst.

Tjenester skreddersydd for dine behov

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe bedrifter i Ringerike med å oppnå sine mål i Sverige. Her er noen få eksempler:

  • Markedsanalyse og forretningsutvikling: Jeg hjelper deg med å forstå det svenske markedet, identifisere muligheter og utarbeide effektive strategier for å komme inn på markedet og lykkes.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Jeg bistår deg med å utvikle og implementere målrettede salgs- og markedsføringskampanjer som når ut til det svenske publikum.
  • Forretningsforbindelser og nettverksbygging: Jeg hjelper deg med å knytte kontakter med svenske selskaper og bygge verdifulle relasjoner i næringslivet.
  • Administrativ bistand: Jeg tilbyr støtte med administrative oppgaver som selskapsregistrering, skatteregler og juridiske spørsmål.
  • Språktjenester: Feilfri oversettelse av dokumenter og markedsføringsmateriell er avgjørende for å lykkes i Sverige. Jeg sørger for at budskapet ditt blir formidlet på en klar, konsist og kulturelt passende måte.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Ringerike:

  • Erfaring og kompetanse: Med over 25 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet.
  • Lokalkunnskap: Min base i Sverige gir meg tilgang til oppdatert informasjon og nettverk innenfor svenske bransjer.
  • Språklig ekspertise: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for suksess. Jeg sørger for at all kommunikasjon er klar, konsistent og tilpasset kulturen.
  • Effektivitet og kostnadsbesparelser: Ved å samarbeide med meg unngår du kostnadene ved å ansette egne ansatte i Sverige.

Ta kontakt i dag

Jeg er alltid interessert i å høre fra bedrifter i Ringerike som ønsker å utvide virksomheten til Sverige. Avstanden er ingen hindring, og jeg ser frem til å samarbeide med deg for å nå dine mål.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!