Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Rjukan

Øk forretningen din i Rjukan med svensk ekspertise

Rjukan, en idyllisk by omgitt av majestetiske fjell og dype daler, er et kraftsentrum for næringsliv og turisme. Med sin unike historie og progressive holdning, tiltrekker byen seg ambisiøse virksomheter som ønsker å vokse og blomstre. Men å navigere i det svenske markedet kan virke utfordrende for norske bedrifter. Her er der jeg kommer inn i bildet.

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske selskaper siden 1999, tilbyr jeg en omfattende pakke med tjenester som kan hjelpe Rjukans bedrifter med å oppnå suksess. Min base i Sverige gir meg en unik forståelse av det svenske markedet, kulturen og regelverket, noe som gjør meg i stand til å gi uvurderlig veiledning og støtte til norske selskaper som ønsker å utvide virksomheten til Sverige.

Tjenester for å styrke din virksomhet

  • Feilfri svensk oversettelse: Profesjonell oversettelse av all din markedsføringsmateriale, korrespondanse og forretningsdokumenter til perfekt svensk, sikrer at du kommuniserer effektivt med det svenske markedet.
  • Forretningsrådgivning: Få ekspertveiledning om hvordan du etablerer deg på det svenske markedet, finner de riktige partnerne, overholder svenske lover og regler, og navigerer i det kulturelle landskapet.
  • Markedsoperasjonelle tjenester: Utvid din rekkevidde til det svenske markedet med effektive markedsføringsstrategier, kampanjer og materiale tilpasset det svenske publikummet.
  • Salgsstøtte: Få hjelp med å identifisere potensielle kunder, utvikle salgsstrategier og presentasjoner, samt å forhandle avtaler med svenske selskaper.
  • Nettverksbygging: Bygg verdifulle relasjoner med svenske selskaper, bransjeorganisasjoner og myndigheter gjennom mitt etablerte nettverk i Sverige.

Hvorfor velge meg?

Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som Rjukan-bedrifter står over. Med min erfaring, kompetanse og nettverk i Sverige, er jeg din perfekte bro til det svenske markedet. Jeg tilbyr en skreddersydd tilnærming for å hjelpe din bedrift med å nå dine mål i Sverige, uansett om det er å ekspandere virksomheten, finne nye kunder, inngå partnerskap eller bare forbedre kommunikasjonen.

Avstanden mellom Rjukan og Sverige er ingen hindring. Jeg er dedikert til å jobbe tett med deg for å sikre at du får den støtten og veiledningen du trenger for å lykkes.

Ta kontakt i dag

Jeg er spent på å høre fra deg og starte et samarbeid som kan bidra til å løfte din virksomhet til nye høyder. Kontakt meg gjerne for å diskutere dine spesifikke behov og hvordan jeg kan hjelpe deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!