Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Roa

Øk din bedrift i Roa med svensk ekspertise

Roa, en sjarmerende by i Nordre Land Kommune, er kjent for sin historiske betydning og sitt idylliske landskap. Men visste du at nærheten til Sverige kan gi din bedrift et fortrinn i dagens konkurranseutsatte marked?

Din svenske forbindelse

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Min base i Sverige gjør det mulig for meg å bistå virksomheter i Roa med et bredt spekter av svenske tjenester, skreddersydd for å møte deres spesifikke behov.

Tjenester for å fremme vekst

  • Perfekte oversettelser: Effektiv kommunikasjon er avgjørende for suksess i det internasjonale markedet. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelser som sikrer at budskapet ditt når frem til målgruppen på en klar og presis måte.
  • Markedsekspertise: Få verdifull innsikt i det svenske markedet, slik at du kan ta strategiske beslutninger som øker din synlighet og tiltrekker nye kunder.
  • Forretningsutvikling: Få hjelp med å utvikle og implementere effektive strategier for å øke salget, utvide virksomheten og oppnå dine økonomiske mål.
  • Nettverksbygging: Etabler viktige kontakter med svenske selskaper og organisasjoner for å bygge langsiktige partnerskap og få tilgang til nye markedsmuligheter.
  • Juridisk og administrativ bistand: Naviger deg gjennom det svenske byråkratiet med letthet, og unngå kostbare feil.

Fordelene ved å velge meg

  • Erfaring og kompetanse: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet.
  • Lokalkjennskap: Min beliggenhet i Sverige gir meg direkte tilgang til de siste markedsutviklingene og nettverk med sentrale aktører.
  • Dedikert service: Jeg er forpliktet til å forstå dine individuelle behov og skreddersyr løsninger som passer best for din bedrift.
  • Språklig ekspertise: Jeg er flytende i både svensk og norsk, noe som sikrer problemfri kommunikasjon og unngår misforståelser.

Avstand er ingen hindring

Selv om jeg befinner meg i Sverige, er jeg din dedikerte forbindelse til svenske ressurser og muligheter. Jeg er tilgjengelig for å bistå deg via e-post, og jeg ser frem til å samarbeide med deg for å bringe din bedrift i Roa til neste nivå.

Ta kontakt i dag for å få en gratis konsultasjon!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!