Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Rødøy

Din svenske forretningsforbindelse i Rødøy

Rødøy, en sjarmerende kystby i Nordland fylke, er kjent for sin fantastiske natur og rike historie. Byen har et blomstrende næringsliv, med fokus på fiskeri, reiseliv og servicebransjer. Men for å lykkes i dagens globale marked, er det viktig å ha internasjonale forbindelser.

Her er hvor jeg kommer inn i bildet. Som erfaren svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, kan jeg tilby Rødøy-bedrifter en rekke verdifulle tjenester.

Hjelpe Rødøy-bedrifter med å lykkes i Sverige

Min beliggenhet i Sverige gjør meg perfekt til å hjelpe Rødøy-bedrifter med å navigere det svenske markedet. Her er noen av måtene jeg kan hjelpe deg på:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og utvikle effektive markedsføringsstrategier.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å utvide virksomheten din til Sverige, enten ved å etablere et datterselskap eller finne lokale samarbeidspartnere.
  • Språktjenester: Jeg kan hjelpe deg med å sikre at all kommunikasjon med svenske partnere er klar, profesjonell og kulturelt relevant. Dette inkluderer oversettelse av forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder.
  • Salgsstøtte: Jeg kan hjelpe deg med å finne potensielle kunder i Sverige, etablere kontakt og forhandle avtaler.

Fordelene ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent

Det er flere fordeler ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent, spesielt for Rødøy-bedrifter som ønsker å utvide virksomheten til Sverige.

  • Lokalkunnskap: Jeg har god kunnskap om det svenske markedet, kulturen og regelverket.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være avgjørende for å lykkes.
  • Språkkompetanse: Jeg snakker flytende svensk, noe som sikrer effektiv kommunikasjon.
  • Kostnadseffektivitet: Å ansette en svensk konsulent kan være mer kostnadseffektivt enn å ansette din egen interne avdeling.

Din bro til Sverige

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, klar til å hjelpe deg med å oppnå dine mål i Sverige. Uansett dine spesifikke behov, har jeg kunnskapen og erfaringen som trengs for å hjelpe deg med å lykkes.

Enten du ønsker å komme inn på det svenske markedet, utvide din eksisterende virksomhet eller bare få råd om hvordan du kan gjøre forretninger med svenske selskaper, er jeg her for å hjelpe.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!