Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Rognan

Profesjonell svensk forretningskonsulent hjelper bedrifter i Rognan

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe bedrifter i Norge siden 1999. Jeg har base i Sverige, og tilbyr mine tjenester til bedrifter i Rognan som ønsker å utvide virksomheten sin til Sverige eller dra nytte av svensk kompetanse.

Rognan er en vakker by med et blomstrende næringsliv. Mange bedrifter i Rognan ser mot Sverige for å få tilgang til nye markeder, ekspertise og tjenester. Med min hjelp kan du navigere i det svenske markedet og få kontakt med potensielle kunder, samarbeidspartnere og leverandører.

Mine tjenester kan hjelpe din bedrift i Rognan på følgende måter:

  • Språktjenester: Perfekte oversettelser til svensk er avgjørende for å lykkes i det svenske markedet. Jeg tilbyr oversettelser av høy kvalitet som er tilpasset ditt spesifikke bransjespråk og målgruppe.
  • Forretningsrådgivning: Jeg har omfattende kunnskap om det svenske næringslivet, og kan gi deg råd om alt fra selskapsstruktur og skatteregler til markedsføring og forretningsskikk.
  • Etablering i Sverige: Hvis du ønsker å etablere en virksomhet i Sverige, kan jeg hjelpe deg med prosessen, slik at du kan komme i gang så raskt og smidig som mulig.
  • Kontaktnett: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, og kan koble deg sammen med de rette personene for å få fart på virksomheten din.

Hvorfor velge meg?

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Lokalkjennskap: Jeg har god kjennskap til både det norske og svenske markedet, noe som gjør meg i stand til å gi deg skreddersydde løsninger.
  • Effektivitet og pålitelighet: Jeg jobber effektivt og pålitelig for å sikre at du får den hjelpen du trenger, akkurat når du trenger den.

Distansen er ingen hindring

Jeg befinner meg kanskje i Sverige, men jeg er kun en e-post unna. Ta kontakt i dag for å få vite mer om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Rognan å vokse og lykkes.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!