Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Rollag

Din svenske forretningsforbindelse i Rollag, Norge

Er du en bedriftseier i Rollag som ser etter nye muligheter for vekst og utvikling? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby mine tjenester for å hjelpe deg med å nå dine mål.

Rollag: Et sted for potensial

Rollag, med sin rike historie og vakre natur, er et sted med stort potensial for bedrifter innen en rekke bransjer. Fra turisme og jordbruk til service og handel, finnes det mange muligheter for å lykkes i denne sjarmerende byen.

Mine tjenester for din bedrift i Rollag

Som din svenske forretningsforbindelse kan jeg tilby en rekke tjenester som kan hjelpe deg med å navigere i det svenske markedet og få mest mulig ut av dine forretningsforbindelser i Sverige. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: Få hjelp med å forstå det svenske markedet, identifisere dine målgrupper og utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå dem.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Dra nytte av min erfaring og kunnskap for å utvikle og implementere effektive forretningsplaner, optimalisere driften og oppnå dine økonomiske mål.
  • Etablering og registrering av virksomhet: Få veiledning gjennom prosessen med å etablere og registrere din virksomhet i Sverige, slik at du kan fokusere på å drive forretning.
  • Nettverksbygging og relasjonsbygging: Bygg verdifulle relasjoner med svenske bedrifter, organisasjoner og potensielle kunder for å utvide din rekkevidde og skape nye forretningsmuligheter.
  • Språktjenester: Få profesjonell hjelp med oversettelse av dokumenter, markedsføringsmateriell og annen viktig forretningskommunikasjon til og fra svensk.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Rollag:

  • Erfaring og kompetanse: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet, samt utfordringene og mulighetene for grenseoverskridende virksomhet.
  • Lokalkjennskap: Selv om jeg er basert i Sverige, holder jeg meg oppdatert på det lokale næringslivet i Rollag og de omkringliggende områdene.
  • Personlig tilnærming: Jeg tar meg tid til å forstå dine spesifikke behov og mål, og skreddersyr mine tjenester for å møte dem.
  • Effektiv kommunikasjon: Jeg sørger for tydelig og effektiv kommunikasjon på tvers av landegrensene, slik at du alltid er informert og involvert.

Ta kontakt i dag

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, og jeg er her for å hjelpe deg med å lykkes i det svenske markedet. Uansett dine profesjonelle behov i Sverige, er jeg klar til å samarbeide med deg for å nå dine mål.

Hvis du er interessert i å lære mer om mine tjenester, vennligst kontakt meg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!