Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Røros

Din svenske kobling til suksess i Røros

Røros, den sjarmerende bergstaden i Sør-Norge, er kjent for sin rike historie, vakre arkitektur og blomstrende næringsliv. Men for norske bedrifter som ønsker å utvide til Sverige, eller for svenske bedrifter som ser mot det norske markedet, kan det være utfordrende å navigere i de kulturelle og administrative forskjellene mellom de to landene.

Her er hvor jeg kommer inn som din svenske forretningskonsulent. Med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å koble din Røros-baserte virksomhet til suksess i det svenske markedet.

Tjenester skreddersydd for din bedrift i Røros

Jeg tilbyr et bredt spekter av profesjonelle tjenester som kan hjelpe din bedrift med å vokse og blomstre, uansett bransje eller størrelse. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere effektive markedsføringsstrategier for det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og partnere, og bistå deg med forretningsutvikling på tvers av landegrensene.
  • Forretningsrådgivning: Jeg tilbyr skreddersydd forretningsrådgivning tilpasset dine spesifikke behov og mål. Dette inkluderer rådgivning om svensk forretningskultur, lover og regler, samt bistand med å etablere og drive virksomhet i Sverige.
  • Språktjenester: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for suksess i internasjonalt samarbeid. Jeg tilbyr perfekte oversettelser mellom norsk og svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med dine svenske samarbeidspartnere, kunder og leverandører.
  • Nettverksbygging: Jeg har et bredt nettverk av kontakter innenfor ulike bransjer i Sverige. Jeg kan koble deg med potensielle kunder, partnere, investorer og andre ressurser som kan bidra til å realisere dine forretningsmål i Sverige.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Å velge meg som din svenske forretningskonsulent gir deg flere fordeler:

  • Lokalkunnskap og erfaring: Med min lange erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, har jeg en dyp forståelse for både det norske og svenske markedet, samt de kulturelle og administrative forskjellene mellom de to landene.
  • Effektivitet og kostnadsbesparelser: Jeg kan hjelpe deg med å navigere i det svenske byråkratiet og spare tid og penger ved å unngå potensielle fallgruver.
  • Skreddersydde løsninger: Jeg tilbyr fleksible og skreddersydde løsninger som er tilpasset dine spesifikke behov og mål.
  • Personlig service: Jeg er dedikert til å gi deg personlig service og veiledning gjennom hele prosessen.

Ta kontakt i dag og la oss starte samarbeidet

Jeg er din svenske kobling til suksess, uansett hvilke forretningsmål du har i Sverige. Avstanden mellom Røros og Sverige er ingen hindring for et vellykket samarbeid. Ta kontakt i dag for å avtale en gratis konsultasjon, og la oss starte samarbeidet som kan ta din bedrift til neste nivå.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!