Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Rosendal

Din svenske næringslivspartner i Rosendal, Norge

Rosendal er en idyllisk bygd innerst i Hardangerfjorden, kjent for sin vakre natur og rike historie. Bygden har et blomstrende næringsliv, med fokus på turisme, jordbruk og håndverk. Men for å lykkes i dagens globale marked, er det viktig å ha internasjonale forbindelser.

Her kan jeg hjelpe din bedrift i Rosendal. Som erfaren svensk næringslivskonsulent med over 20 års erfaring i å bistå norske bedrifter, har jeg den kunnskapen og kompetansen som skal til for å hjelpe din bedrift til å vokse og lykkes.

Tjenester på tvers av landegrensene

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift til å få fotfeste i Sverige, eller styrke din eksisterende posisjon på det svenske markedet. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedskommunikasjon: Å nå ut til nye kunder i Sverige krever effektiv markedsføring på svensk. Jeg hjelper deg med å tilpasse ditt budskap til det svenske markedet, og utarbeide effektive markedsføringsstrategier.
  • Forretningsutvikling: Ønsker du å ekspandere til Sverige, eller samarbeide med svenske bedrifter? Jeg bistår deg med å finne aktuelle samarbeidspartnere, og hjelper deg gjennom hele prosessen.
  • Salg og forhandling: Å lykkes i salg og forhandlinger i Sverige krever innsikt i svensk forretningskultur. Jeg hjelper deg å forstå de kulturelle nyansene, og forhandle frem avtaler som er gunstige for din bedrift.
  • Juridiske spørsmål: Navigere i det svenske lovverket kan være utfordrende. Jeg kobler deg i kontakt med dyktige advokater som kan bistå deg med juridiske spørsmål knyttet til din virksomhet i Sverige.
  • Administrative tjenester: Trenger du hjelp med administrative oppgaver knyttet til din virksomhet i Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å sette opp og administrere ditt svenske datterselskap.

Din bro til Sverige

Som din svenske næringslivspartner, fungerer jeg som din bro til Sverige. Uansett hvilke dine profesjonelle behov i Sverige er, kan jeg hjelpe deg.

Distansen mellom Rosendal og Sverige er ingen hindring for et vellykket samarbeid. Jeg ser frem til å høre fra deg, og starte et samarbeid som kan bidra til å løfte din bedrift til nye høyder.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!