Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Røst

Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige?

Røst, den vakre øygruppen i Lofoten, er kjent for sitt dramatiske landskap, rike dyreliv og blomstrende fiskeindustri. Men visste du at det også kan være porten til nye markeder i Sverige? Som svensk næringslivskonsulent med over 25 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, kan jeg hjelpe Røst-baserte virksomheter med å ta steget inn i det svenske markedet.

Skreddersydde svensk tjenester for din bedrift i Røst

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe bedriften din med å lykkes i Sverige, inkludert:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: Forstå det svenske markedet, identifisere dine målgrupper og utvikle effektive markedsføringsstrategier.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Få veiledning om hvordan du etablerer deg i Sverige, utvider driften din og navigerer i det juridiske og byråkratiske landskapet.
  • Salgs- og forretningsforbindelser: Bygg relasjoner med potensielle kunder og partnere i Sverige, og få hjelp med å forhandle avtaler.
  • Språktjenester: Få profesjonelle oversettelser av markedsføringsmateriell, forretningsdokumenter og nettsteder til perfekt svensk.
  • Kulturforståelse: Lær om svenske forretningskulturer og skikker for å sikre vellykkede forhandlinger og samarbeid.

Fordelene ved å samarbeide med en svensk konsulent

Det er mange fordeler ved å samarbeide med en svensk konsulent når du ønsker å utvide virksomheten din til Sverige. Her er noen få grunner til å velge meg:

  • Lokal ekspertise: Jeg har inngående kunnskap om det svenske markedet, forretningskulturen og regelverket.
  • Bred erfaring: Jeg har en lang historie med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, som kan hjelpe deg med å finne de riktige partnerne og kundene.
  • Språkfordeler: Som svensk konsulent kan jeg kommunisere effektivt med svenske forretningspartnere på deres eget språk.

Ta kontakt i dag og la oss starte samarbeidet

Jeg er din kobling til Sverige, uansett dine profesjonelle behov i Sverige eller i din egen by. Avstanden er ikke noe problem. Ta kontakt i dag for å avtale en gratis konsultasjon og la oss diskutere hvordan jeg kan hjelpe deg med å nå dine mål i det svenske markedet.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!