Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Salangen

Hvordan kan en svensk forretningskonsulent hjelpe din bedrift i Salangen, Norge?

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, ser jeg stort potensial for samarbeid med virksomheter i Salangen. Min base i Sverige gir meg en unik mulighet til å tilby deres bedrift en rekke svenske tjenester som kan bidra til økt lønnsomhet og vekst.

Tjenester for økt suksess i Salangen

Jeg tilbyr en omfattende pakke med forretningsstøttetjenester skreddersydd for å møte dine spesifikke behov. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: Få hjelp med å forstå det svenske markedet, utvikle effektive markedsføringsstrategier og nå nye kunder i Sverige.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Dra nytte av min erfaring og kunnskap for å optimalisere driften, øke effektiviteten og oppnå dine forretningsmål.
  • Salgsstøtte: Få hjelp med å etablere kontakt med svenske kunder, utvikle salgsstrategier og lukke flere avtaler.
  • Juridiske og administrative tjenester: Naviger enkelt i det svenske byråkratiet, få bistand med juridiske problemstillinger og sikre at din bedrift overholder alle gjeldende lover og regler.
  • Språktjenester: Få profesjonell hjelp med å oversette forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og annen viktig kommunikasjon til og fra svensk.

Din svenske forbindelse

Uavhengig av om du trenger hjelp med å ekspandere til Sverige, samarbeide med svenske bedrifter eller navigere i det svenske markedet, er jeg din pålitelige kontaktperson. Min dype forståelse for både det norske og svenske markedet, kombinert med min omfattende erfaring, gjør meg til den ideelle partneren for din bedrift i Salangen.

Avstand er ingen hindring

Selv om jeg befinner meg i Sverige, kan jeg enkelt samarbeide med bedrifter i Salangen takket være moderne teknologi og kommunikasjonsverktøy. Vi kan holde møter, dele dokumenter og samarbeide sømløst på nettet.

Ta kontakt i dag

Er du klar til å ta din bedrift i Salangen til neste nivå? Ta kontakt med meg i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!