Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Sandane

Profesjonell svensk forretningskonsulent hjelper bedrifter i Sandane

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe bedrifter i Norge siden 1999. Jeg har base i Sverige, og tilbyr mine tjenester til bedrifter i Sandane som ønsker å dra nytte av svensk kompetanse og forretningsmuligheter.

Skreddersydde løsninger for Sandanes bedrifter

Sandane er en sjarmerende by med et blomstrende næringsliv. Som forretningskonsulent forstår jeg de unike behovene til lokale bedrifter, og jeg er forpliktet til å hjelpe dem med å nå sine mål. Uavhengig av bransje, kan jeg tilby skreddersydde løsninger som hjelper din bedrift med å vokse og lykkes.

Tjenester for å styrke din bedrift

  • Perfekte oversettelser: Effektiv kommunikasjon er avgjørende for suksess i dagens globale marked. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelsestjenester som sikrer at budskapet ditt blir formidlet tydelig og presist på svensk.
  • Forretningsutvikling: Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å navigere det svenske markedet, etablere forbindelser og utvikle effektive forretningsstrategier.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Trenger du hjelp med å markedsføre bedriften din eller produktene dine for et svensk publikum? Jeg kan bistå med å utvikle målrettede markedsføringskampanjer og salgsstrategier.
  • Andre forretningstjenester: I tillegg til ovennevnte, kan jeg tilby en rekke andre forretningstjenester for å møte dine spesifikke behov. Kontakt meg gjerne for å diskutere dine individuelle utfordringer og mål.

Din svenske forbindelsespunkt

Jeg forstår at det kan være utfordrende å navigere i et nytt marked, spesielt fra utlandet. Som din svenske forretningskonsulent vil jeg være din kontaktpunkt i Sverige, og hjelpe deg med å overvinne kulturelle barrierer og få kontakt med de rette personene.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring: Med over 20 års erfaring i bransjen, har jeg en dyp forståelse av det skandinaviske næringslivet og de unike utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står overfor.
  • Lokalkunnskap: Jeg holder meg oppdatert på de siste trendene og utviklingene i det svenske markedet, slik at jeg kan gi deg de beste rådene og veiledningen.
  • Skreddersydde løsninger: Jeg tar en personlig tilnærming til hvert enkelt kundeforhold, og skreddersyr løsninger som passer spesifikt til dine bedriftsbehov.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid! Avstanden er ingen hindring, så ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!