Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Sande

Din svenska forretningsforbindelse i Sande

Sande er en blomstrende by i Møre og Romsdal fylke, kjent for sin idylliske beliggenhet ved fjorden og sitt livlige næringsliv. Som et profesjonell svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, forstår jeg de unike utfordringene og mulighetene Sande-bedrifter står overfor.

Øk din konkurransekraft med svenske forretningstjenester

Min spesialitet er å koble norske bedrifter med svenske ressurser og tjenester. Uavhengig av om du trenger hjelp med:

  • Markedsføring og kommunikasjon: Å nå et svensk publikum krever en forståelse for det svenske markedet og dets kulturelle nyanser. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle effektive markedsføringsstrategier, tilpasse ditt budskap til det svenske markedet og oversette markedsføringsmateriell til perfekt svensk.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Jeg kan bistå deg med å utvide virksomheten din til Sverige, navigere i det svenske regelverket, etablere partnerskap med svenske selskaper og identifisere nye forretningsmuligheter.
  • Salg og forretningsforbindelser: Å bygge relasjoner med svenske kunder og partnere krever kulturell forståelse og forretningsmessig innsikt. Jeg kan hjelpe deg med å knytte kontakter, arrangere møter og forhandle avtaler.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Å velge meg som din svenske forretningsforbindelse gir deg flere fordeler:

  • Lokalkunnskap og erfaring: Jeg har omfattende erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige. Jeg forstår det svenske næringslivet, kulturen og regelverket, noe som gjør meg i stand til å gi deg ekspertveiledning.
  • Effektivitet og kostnadsbesparelser: Ved å samarbeide med meg slipper du kostnadene og tidsbruken forbundet med å finne og administrere separate tjenesteleverandører i Sverige.
  • Språklig ekspertise: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for suksess i virksomheten. Jeg sørger for at all kommunikasjon mellom deg og dine svenske samarbeidspartnere er profesjonell og presis.

Distanse er ingen hindring

Jeg befinner meg kanskje i Sverige, men jeg er likevel din lokale kontakt for alt svenskt relatert til din virksomhet i Sande. Ta kontakt i dag for å drøfte hvordan jeg kan hjelpe deg med å nå dine forretningsmål i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!