Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Sandefjord

Øk virksomheten din i Sandefjord med svenske tjenester

Sandefjord, en blomstrende by ved kysten i Vestfold og Telemark, er kjent for sin maritime historie, idylliske skjærgård og blomstrende næringsliv. Som et profesjonell svensk bedriftskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske selskaper, forstår jeg de unike behovene til bedrifter i Sandefjord.

Min base i Sverige gir meg mulighet til å tilby en rekke svenske tjenester som kan hjelpe din bedrift i Sandefjord å vokse og blomstre. Disse inkluderer:

  • Perfekte oversettelser: Språklige barrierer kan hindre bedrifter i å nå sitt fulle potensial. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelsestjenester som sikrer at kommunikasjonen mellom din bedrift og svenske partnere er flytende og feilfri.
  • Forretningsrådgivning: Det svenske næringslivet har et rykte på seg for å være innovativt og effektivt. Jeg kan dele min kunnskap og erfaring for å hjelpe deg med å implementere effektive svenske forretningspraksiser i din egen bedrift.
  • Markedsoperasjon og salg i Sverige: Å få fotfeste i det svenske markedet kan være utfordrende. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsføringsstrategi og etablere kontakt med potensielle kunder i Sverige.
  • Nettverksbygging i Sverige: Å bygge relasjoner med svenske selskaper kan være avgjørende for suksess. Jeg kan koble deg med svenske bedrifter som kan være potensielle samarbeidspartnere eller kunder.

Hvorfor velge meg?

  • Unik kompetanse: Min erfaring med å jobbe med norske selskaper kombinert med min beliggenhet i Sverige gir meg en unik forståelse for behovene til Sandefjord-baserte bedrifter.
  • Omfattende nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i svensk næringsliv, noe som kan være uvurderlig for din bedrifts suksess i Sverige.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å benytte mine tjenester unngår du kostnadene forbundet med å etablere et eget kontor i Sverige.

Avstand er ingen hindring for suksess. Jeg er tilgjengelig for å hjelpe deg med å realisere dine forretningsmål i Sverige, uansett hvor du befinner deg i Sandefjord.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan bidra til å løfte din bedrift i Sandefjord til nye høyder.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!