Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Sandnes

Øk forretningen din i Sandnes med svenske ekspertjenester

Sandnes, en blomstrende by i Rogaland fylke, er kjent for sin rike industrihistorie og sin idylliske beliggenhet ved Gandsfjorden. Byen huser også et mangfoldig næringsliv med ambisiøse gründere og etablerte bedrifter. Men i en globalisert verden kan det være hensiktsmessig å se utover landegrensene for å finne den kompetansen du trenger for å lykkes.

Her er hvor jeg kommer inn i bildet. Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, tilbyr jeg mine tjenester til Sandnes-baserte virksomheter som ønsker å dra nytte av svensk ekspertise.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift?

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din Sandnes-bedrift med å vokse og blomstre:

  • Perfekt svensk oversettelse: Språk er nøkkelen til effektiv kommunikasjon, og jeg sørger for at budskapet ditt når frem til ditt svenske publikum på en klar, konsistent og kulturelt relevant måte.
  • Markedsoppføring og forretningsutvikling i Sverige: Ønsker du å utvide virksomheten din til det svenske markedet? Jeg har den lokale kunnskapen og erfaringen som trengs for å hjelpe deg med å navigere det svenske forretningslandskapet, utvikle effektive markedsføringsstrategier og bygge verdifulle relasjoner.
  • Salgs- og forretningsforhandlinger: Å forhandle avtaler og lukke salg krever kulturell forståelse og forhandlingsdyktighet. Jeg kan hjelpe deg med å kommunisere effektivt med svenske partnere, presentere dine tilbud på en overbevisende måte og oppnå gunstige avtaler.
  • Juridisk og administrativ bistand: Navigering i det svenske lovverket og byråkratiet kan være utfordrende. Jeg kan koble deg sammen med pålitelige juridiske og administrative ressurser for å sikre at du opererer i samsvar med gjeldende regler og forskrifter.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din Sandnes-bedrift:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i å bistå norske bedrifter, har jeg den dype forståelsen av det svenske og norske næringslivet som trengs for å gi deg skreddersydde løsninger.
  • Lokalkunnskap: Jeg har et bredt nettverk av kontakter og samarbeidspartnere i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifull innsikt i det lokale markedet.
  • Effektivitet og kostnadseffektivitet: Ved å utnytte mine tjenester unngår du kostnadene ved å ansette svensk personell på heltid, samtidig som du får tilgang til ekspertise på høyt nivå.

Ta kontakt i dag!

Avstanden er ingen hindring for suksess. Jeg er din bro til Sverige, klar til å hjelpe deg med å nå dine forretningsmål. Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan skreddersy mine tjenester til ditt behov.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!