Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Sarpsborg

Ønsker du hjelp med svensk forretningsvirksomhet i Sarpsborg?

Sarpsborg, en blomstrende by ved elven Glomma, er et knutepunkt for handel og industri i Østfold. Med sin nærhet til Sverige, ser mange Sarpsborg-bedrifter mot nabolandet for å utvide virksomheten sin. Her kommer jeg inn i bildet.

Din svenske forretningsforbindelse

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg være din brobygger til det svenske markedet. Uansett dine profesjonelle behov i Sverige eller i Sarpsborg, er jeg din kontaktperson.

Tjenester for å fremme din virksomhet

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din Sarpsborg-bedrift med å lykkes i det svenske markedet:

  • Feilfri svensk oversettelse: Kommuniser effektivt med svenske kunder, partnere og leverandører med profesjonelle oversettelser som fanger essensen av budskapet ditt.
  • Markedsundersøkelser og forretningsutvikling: Få innblikk i det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og utvikle strategier for å lykkes.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Lag effektive salgs- og markedsføringskampanjer skreddersydd for det svenske markedet.
  • Forretningsnettverk og relasjonsbygging: Koble deg med potensielle kunder, partnere og andre forretningsforbindelser i Sverige.
  • Administrativ bistand: Naviger deg gjennom det svenske byråkratiet og få hjelp med administrative oppgaver.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Med over 20 års erfaring i bransjen, har jeg en solid historikk med å hjelpe bedrifter med å lykkes i det svenske markedet.
  • Dyptgående kunnskap om det svenske markedet: Jeg forstår det svenske næringslivet, kulturen og forretningspraksisen, noe som gir meg mulighet til å gi deg skreddersydde løsninger.
  • Effektiv og profesjonell service: Jeg er dedikert til å levere resultater og overgå dine forventninger.

Ta kontakt i dag!

Avstand er ingen hindring. Jeg er klar til å samarbeide med deg for å hjelpe din Sarpsborg-bedrift med å nå dine mål i Sverige.

Kontakt meg for å diskutere dine behov og lære mer om hvordan jeg kan hjelpe deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!