Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Sauda

Hvordan kan en svensk forretningskonsulent hjelpe din bedrift i Sauda, Norge?

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, forstår jeg de unike behovene til virksomheter i Sauda. Min beliggenhet i Sverige gjør det mulig for meg å tilby en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift til å vokse og lykkes.

Perfekte svenske oversettelser

Effektiv kommunikasjon er avgjørende for suksess i dagens globale marked. Jeg kan hjelpe deg med å sikre at ditt budskap blir forstått tydelig av et svensk publikum ved å tilby feilfrie og nyanserte svenske oversettelser av all din markedsføringsmateriale, forretningsdokumenter og nettstedsinnhold.

Andre viktige forretningstjenester

I tillegg til oversettelser tilbyr jeg også en rekke andre tjenester som kan være verdifulle for din bedrift:

  • Markedsplanlegging og -strategi: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en skreddersydd markedsplan som tar hensyn til det svenske markedet og dine spesifikke mål.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan samarbeide med deg for å identifisere nye forretningsmuligheter i Sverige og utvikle strategier for å få fotfeste i markedet.
  • Salgsstøtte: Jeg kan hjelpe deg med å komme i kontakt med potensielle kunder og partnere i Sverige, samt bistå deg med forhandlinger og avtaleinngåelse.
  • Kulturell innsikt: Jeg kan gi deg verdifull innsikt i svensk forretningskultur og skikker, slik at du kan unngå fallgruver og bygge sterke relasjoner med svenske forretningspartnere.

Din svenske forbindelse

Uansett dine profesjonelle behov i Sverige, kan jeg være din svenske forbindelse. Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige og kan hjelpe deg med å navigere det svenske forretningslandskapet.

Hvorfor velge meg?

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Min beliggenhet i Sverige gir meg en dyp forståelse av det svenske markedet og kulturen.
  • Bredt spekter av tjenester: Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift med å nå dine mål i Sverige.
  • Effektiv kommunikasjon: Jeg kommuniserer tydelig og effektivt, slik at du alltid vet hva som skjer.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid! Avstanden er ikke noe problem. Bare fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for å komme i gang.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!