Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Sel

Hvordan din bedrift i Sel kan dra nytte av svensk ekspertise

Sel, en vakker bygd i Innlandet fylke, er kjent for sin fantastiske natur og vennlige mennesker. Men visste du at din bedrift i Sel kan dra nytte av svensk ekspertise for å oppnå enda større suksess?

Din bro til Sverige

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Som din bro til Sverige, kan jeg tilby et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift til å vokse og blomstre.

Tjenester for din bedrift i Sel

  • Perfekte oversettelser: Uansett om du trenger å oversette markedsføringsmateriell, nettsider, eller juridiske dokumenter, kan jeg sikre at budskapet ditt når frem til ditt svenske publikum på en klar og profesjonell måte.
  • Forretningsutvikling: Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å navigere det svenske markedet, finne potensielle samarbeidspartnere og kunder, og utvikle en effektiv strategi for internasjonalisering.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Trenger du hjelp med å markedsføre produktene eller tjenestene dine til svenske kunder? Jeg kan bistå med å utvikle målrettede kampanjer, tilpasse markedsføringsmateriell til det svenske markedet, og identifisere de riktige kanalene for å nå målgruppen din.
  • Kulturell innsikt: Å forstå den svenske forretningskulturen er avgjørende for å lykkes i markedet. Jeg kan gi deg innsikt i lokale skikker, forretningsetikette og forhandlingspraksis, slik at du kan bygge sterke og langvarige relasjoner med svenske partnere.

Fordelene ved å velge meg

  • Erfaring og kompetanse: Med over 20 års erfaring i bransjen, har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet, samt utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står over i Sverige.
  • Effektivitet og kostnadsbesparelser: Ved å benytte deg av mine tjenester, kan du unngå kostnadene og tidsbruken forbundet med å ansette eget svensk personell.
  • Lokalkunnskap og nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifull innsikt og potensielle forretningsmuligheter.

Distansen er ingen hindring

Selv om jeg befinner meg i Sverige, er distansen ingen hindring for et vellykket samarbeid. Vi kan enkelt kommunisere og samarbeide via digitale verktøy.

Ta kontakt i dag

Er du klar til å ta din bedrift i Sel til neste nivå? Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!